23 / 04 / 2024

3 Havalimanına ulaşım nasıl sağlanacak

3 Havalimanına ulaşım nasıl sağlanacak

3. Havalimanı'na ulaşım nasıl sağlanacak? İstanbul Yeni Havalimanı projesi 3. Havalimanı'na nasıl gidilir? 3. Havalimanı'na metro ile nasıl gidilir? 3. Havalimanı'na tramvay olacak mı? Üçüncü Havalimanı nerede?

Yusufeli Barajı'na ulaşım 39 tünelle sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu "Türkiye'nin en yüksek barajına ulaşımı sağlayacak 39 tünelin kazı destekleme imalatlarını tamamlama aşamasına getirdik. Hedefimiz 69,2 kilometrelik bu zor yolu 2021 yılı sonunda bitirerek hizmete açmak" diye konuştu. 

Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesinin denize kıyısı olacak!

Bakan Kurum, "Atatürk Havalimanı'nda tüm İstanbul'a hizmet edecek bir millet bahçesi yapma çalışmalarını sürdürüyoruz. Atatürk Havalimanı'na yapacağımız millet bahçesinin denize kıyısı olacak" dedi...

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi!

Atatürk Havalimanı'nın kapanmasıyla 6 Nisan'da açılacak olan İstanbul Havalimanı'na ulaşım İETT, taksi, otobüs ile rahatlıkla sağlanabiliyor. İşte İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi...

Bilal Ekşi: 3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz!

THY Genel Müdürü Ekşi yaptığı açıklamada "3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz. Hazırlandık, heyecanlıyız." dedi.

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

İstanbul Havalimanı'na hızlı ve kolay ulaşım!

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun İstanbul ulaşımına kazandırdıklarını anlattı.

İstanbul Havalimanı'na 30 dakikanın altında ulaşılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, "Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattı ve Halkalı-İstanbul havalimanı hatlarıyla İstanbulluları yarım saatin altında İstanbul Havalimanı'na ulaştıracağız" dedi...

İstanbul Havalimanı'na ulaşımın detayları!

İstanbul Havalimanı'nda dün ilk sefer Ankara'ya gerçekleşti. 29 Ekim'de ilk fazı açılan İstanbul Havalimanı'na ulaşımın nasıl olacağı ise en merak edilen konu. İstanbul Havalimanı'na ulaşımın detayları... 

İstanbul Havalimanı'na İETT ve Havaist hatlarıyla ulaşım imkanı!

İstanbul Havalimanı'ndan uçuş yapmak isteyen yolcular, ulaşım için birçok alternatif hat ve güzergahı kullanabilecek. Yarın itibariyle başlayacak seferlere havalimanınından İETT ile "Havaist" hatlarıyla da ulaşım sağlanacak. 

3. Havalimanı'na 'İstanbul Havalimanı' tabelası takıldı!

3.Havalimanı'nın açılışına saatler kala, isminin ne olacağı da oldukça merak ediliyor. Yeni havalimanı girşine takılan tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.

Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım!

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor. Peki Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım...

3 Havalimanına ulaşım nasıl sağlanacak Haberi

3 Havalimanına ulaşım nasıl sağlanacak

3. Havalimanı ulaşım!


İstanbul’un üçüncü havalimanı Karadeniz sahiline Terkos gölüne yakın Arnavutköy-Göktürk-Çatalca kavşağında 7700 ha’lık Akpınar ve Yeniköy köyleri arasındaki alanda yapılacak. Alanın yüzde 80′i kamuya ait. Diğer arsalar icin kamulaştırma başladı. Atatürk Havalimanı ile İstanbul’un üçüncü havalimanının arası kuş uçuşu mesafeyle 35 km olacak. Eski kömür ocaklarının bulunduğu alan toprakla doldurulacak.



3. Havalimanı'na karayolu ile nasıl gidilir?


Üçüncü havalimanı karayolu taşımacılığında Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile entegre olacak.


YHT, 3. Havalimanı'na gidecek mi?


Raylı sistem olarak, Yüksek Hızlı Tren ile havalimanındaki aktarma istasyonunda sonlanacak.



3. Havalimanı'na metro var mı?


Terminal, raylı sistem aracılığı ile Taksim’e bağlanacak. Bu raylı sistem, eski demir yolu hattının güzergâhından geçirilecek. Toplu taşıma aracılığıyla İstanbul’un tüm bölgelerinden ulaşım sağlanacak. Taksim’den havalimanına 15 dakikada ulaşılacak.


Üçüncü Havalimanı'na metro...