18 / 04 / 2024

3 kadın 3 çağ

3 kadın 3 çağ

Vitra 3 kadın 3 çağ temasını tanıttı. VitrA, “3 Kadın 3 Çağ” temasıyla hazırladığı 2013 karo koleksiyonu için, Kanyon Alışveriş Merkezi’nin önünde bir deneyimleme alanı kurdu...

Kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın saat kaç lira? Elizi 3 Ocak 2023 fiyat listesi

Altın ile tasarlanan ve eşsiz detayları bünyesinde barındıran altın saatler en çok tercih edilen aksesuarlar arasında yer alıyor. Peki kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın saat kaç lira? Elizi 3 Ocak 2023 fiyat listesi.

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi için yeni imar planı!

Bakırköy’deki eski Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi için 3'üncü kez yeni imar planı hazırlandı. Plan kapsamında “turizm” fonksiyonu iptal edilerek yerine “ofis” fonksiyonu getirildi.

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesinin inşaatına kadın eli değdi!

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesi olan İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü inşaatına kadın eli değdi. Projede mimar olarak görev yapan Seda Girişen Sömek, çalışma azmi ve disipliniyle herkesin dikkatini çekiyor.

Arzu Alkız ile inşaat sektörüne kadın eli değdi!

Gelecek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Alkız, erkek egemen bir sektör olan inşaat sektöründe tek başına bir kadın olarak 3 projede toplam 170 daireyi yaptı ve teslim etti. Alkız, yeni projelerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

3. Havalimanı'nda 162 kadın mühendis ve mimar çalışıyor!

İstanbul’un yeni havalimanında kadın mühendis ve mimar sayısı rekor kırıyor. Beyaz yakalıların yüzde 17’sini kadınların oluşturduğunu belirten Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, “162 kadın mühendis ve mimar burada çalışıyor” diyor

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasına taşındı!

Adıyaman Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı ortaklığında hizmet vermekte olan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasında daha geniş ve modern bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Ataşehir’de 8 Mart Kadın Eli Parkı açıldı!

Ataşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, 81 ilden gelen kadınlarla birlikte 8 Mart Kadın Eli Parkı’nı açtı. Kadınlar, illerinden getirdikleri meyve fidelerini dikerek park içinde bir meyve bahçesi oluşturdu.

Rönesans, BM Kadının Güçlenmesi Prensipleri’ni imzaladı!

Sektörün oldukça üzerinde bir kadın çalışan oranına sahip olan Rönesans Holding, BM Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri'ni (Women’s Empowerment Principles) imzalayarak bu alandaki hassasiyet ve kararlılığını göstermiş oldu.

TİKA Kırgızistan'da Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ni onardı!

Kırgızistan'ın kuzeyindeki Talas bölgesinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) desteğiyle tadilatı yapılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi açıldı.

Anel Grup’un kadın İSG uzmanları şantiyelerde fark yaratıyor!

Anel Grup, iş sağlığı ve güvenliği’ne büyük önem veriyor. Anel Grup’un, ulusal ve uluslararası projelerindeki şantiyelerinin iş güvenliği ekibinde bulunan uzman kadın çalışanlarının, sürecin doğru yönetilmesindeki emeği büyük.

Türk kadını ev tekstili sektöründe büyük rol oynuyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” yaklaşırken, tekstil sektöründe kadın istihdamının önemine dikkat çekiyor. Türkiye’de yaklaşık 1 milyon kadın tekstilden ekmeğini kazanıyor.

Bakırköy Kadın Doğum Hastanesi arsasının planları yargıya taşındı!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy eski Kadın-Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi alanının planlarına Bakırköy Belediyesi olarak itiraz ettiklerini ifade ederek konuyu idari yargıya taşıdıklarını belirtti.

Bakırköy Kent Savunması Kadın Doğum Hastanesi'nin satışını protesto etti!

Bakırköy Kent Savunması üyelerinden hastane eylemi SSK Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi arazi ihalesi, Bakırköy Kent Savunması üyesi grup tarafından protesto edildi.

3 kadın 3 çağ Haberi

3 kadın 3 çağ

VitrA, “3 Kadın 3 Çağ” temasıyla hazırladığı 2013 karo koleksiyonu için, Kanyon Alışveriş Merkezi’nin önünde bir deneyimleme alanı kurdu. Geri dönüşümlü paletler kullanılarak tasarlanan mekanı ziyaret edenler, mini bir anketi yanıtlayarak tarzlarını yansıtan çağı öğreniyor, bu çağın özelliklerini 3 ayrı bölümden oluşan mekanda keşfediyor. Ziyaretçiler, VitrA’nın 15 Eylül’e kadar gezilebilecek deneyimleme alanından, Vogue dergisinin kendi tarzlarını yansıtan kapağına basılmış fotoğraflarıyla ayrılıyor.

VitrA Güzellik Çağı karoları zamanın ötesinde bir asaleti; VitrA Gizem Çağı karoları farklılığıyla göz kamaştıran çarpıcı estetiği; VitrA Masumiyet Çağı karoları ise doğal dokulardan gelen saflığıyla huzur veren doğayı...