20 / 04 / 2024

5. grı türkiye

5. grı türkiye

5. GRI Türkiye, 8-9 Ocak 2013'te İstanbul'da yapılıyor...

Bu araca Türkiye’de sadece 100 kişi binebilecek

Tamamen elektrikli olan ve tasarımıyla dikkat çeken model IONIQ 5, Türkiye’de de satışa sunuldu. Geçtiğimiz hafta yapılan lansmanın ardından IONIQ 5’ten Türkiye’ye yalnızca 100 adet getirileceği açıklandı.

Ve Hyundai IONIQ 5 Türkiye’de satışa sunuldu! İşte 17 Eylül 2022 satış fiyatı

Elektrikli IONIQ 5’in tanıtım toplantısı İstanbul’da yapıldı. Tamamen elektrikli IONIQ 5 modeli, Türkiye’de sadece Progressive donanım seviyesinde tam 1 milyon 970 bin liraya satışa çıktı.

Netflix Türkiye Abonelik ücretlerine yüzde dev bir zam yaptı! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de 3.5 milyondan fazla abonesi bulunan Netflix, abonelik ücretlerine dev bir zam yaptı! Yeni fiyatları görenler şok olacak! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

PlayStation 5 fiyatı ne kadar oldu? Sony’den şoke eden Türkiye kararı

Teknoloji devi Sony, dünyada yaşanan çip krizi ve dolar kuru nedeniyle Türkiye’de satılan PlayStation 5 fiyatlarında ciddi artış yaptı. Satıldığı ilk günden itibaren hatrı sayılır bir satış rakamı elde eden PS5, son zamanlarda çip kriziyle boğuşuyordu…

3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 12 maddelik o analizi...

Türkiye'de her 5 konuttan 1'i yangın yönetmeliğine uygun!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkanı Emrullah Eruslu, Yangından Korunma Haftası (25 Eylül-1 Ekim) sebebiyle açıklamalar yaptı. Emrullah Eruslu, Türkiye'de her konuttan yalnızca 5'inin yangın yönetmeliğine uygun şekilde yapıldığını belirtti.

Türkiye'de kira anketi: Katılımcıların yüzde 96,5'i kiralar çok yüksek dedi!

Türkiye'de ev kiralarına ilişkin bir anket yapıldı. Ankete katılanların yüzde 96,5'i Türkiye'de ev kiralarının çok yüksek olduğunu belirtti.

Türkiye'de konut alan ABD uyrukluların sayısı 8 ayda 3.5 kat arttı!

Türkiye'den konut alan ABD uyrukluların sayısı bu yılın ocak-ağustos döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 3,5 katına çıkarak 871 oldu.

Dünya Bankası'nın pandemide Türkiye'ye desteği 1.5 milyon dolar!

Dünya Bankası, 2021 mali yılında tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından kaynaklı sağlık, ekonomik ve sosyal etkilerle mücadele içi 5 kritik kalkınma projesi için Türkiye'ye toplam 1,5 milyar dolarlık finansal destek sağlandığını belirtti.

Türkiye'de 1,5 milyon konut dönüştürüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 2012 yılından bu yana Türkiye'de toplamda 1,5 milyon konutun dönüşümünün sağlandığını dile getirdi.

Yabancılar Türkiye'den 5 yılda 127 bin konut aldı!

Yabancılar son 5 yılda Türkiye’den 127 bin konut satın aldı. Yabancı uyruklulara ait konut sayısının 1.5 milyona çıktığını dile getiren CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, “Ülke topraklarının yabancıya satışı Osmanlı’nın yıkılış nedenlerinden biri” diye konuştu.

Türkiye'de acil dönüşmesi gereken 1,5 milyon konut var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada "Türkiye'de acil dönüşmesi gereken 1,5 milyon konut var" dedi.

Türkiye'de üç yılda 1.5 milyon konut dönüşecek!

Türkiye'de dönüştürülmesi gereken 6.7 milyon konut bulunuyor. 2023'e kadar 300 bini İstanbul'da olmak üzere 1.5 milyon konutun dönüşümü yapılacak.

5. grı türkiye Haberi

5. grı türkiye



Kuzeybatı, 8-9 Ocak 2013’te gerçekleşecek olan 5. GRI Türkiye 2013 gayrimenkul konferansına bilgi ortağı oluyor.


Türkiye GRI, 5. yılında önde gelen yerli ve yabancı yatırımcıları, geliştiricileri ve finansörleri İstanbul'da buluşturuyor. GRI’in interaktif formatı katılımcıların informal bir sohbet ortamında iş fırsatlarını değerlendirmesine olanak tanıyor.


Gayrimenkul sektörüne yön veren isimlerle buluşmak ve fırsatları tartışmak için Türkiye GRI 2013’te sektör liderleriyle katılımcıları biraraya...