26 / 04 / 2024

81. İzmir Enternasyonal Fuarı

81. İzmir Enternasyonal Fuarı

81. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda stant açan Ege-Koop'un başlattığı, 'faizsiz-kefilsiz-koşulsuz-12 taksit imkanlı arsa' kampanyası İzmir ve dışından gelen vatandaşların yoğun ilgi ve talebiyle

Kentsel dönüşüm 81 ilde yaygınlaştırılmalı!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında ülke genelinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden gündem oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum; kentsel dönüşümün 81 ile yaygınlaştırılması gerektiğini dile getirerek, dönüşüm çalışmalarının önemine vurgu yaptı.

İzmir'de 81 bin 187 bina ve 460 bin 506 bağımsız bölümde hasar tespiti yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'de meydana gelen depremin ardından 9 günde 81 bin 187 bina ve 460 bin 506 bağımsız bölümde hasar tespiti gerçekleştirdiklerini belirtti.

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...

Çeşme’de ortalama yazlık fiyatı 1 milyon 81 bin TL!

Endeksa verilerine göre İzmir Çeşme’de ortalama yazlık konut fiyatı 1 milyon 81 bin 485 TL, geri dönüş süresi 37 yıl, ortalama kira bedeli 1.980 TL. 

87. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi!

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı en yoğun dönemlerinden birini yaşadı.

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'na yoğun ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ziyaretçi akınına uğradı....

Folkart, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu!

Folkart Yapı, renkli görüntülere sahne olacak olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

Folkart'tan 4.4 milyar TL'lik 13 proje!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na ana sponsoru olan Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Şu anda kentte 13 projeyi bir arada yürütüyoruz. Toplam yatırım değeri 4 milyar 400 milyon lira'' şeklinde konuştu.

81 İlde 81 Anaokulu Projesi Erzincan'da başladı!

Türk Kızılayı İstanbul Şubesince hayata geçirilen, "81 İlde 81 Anaokulu Projesi" kapsamında Erzincan'da yapılacak anaokulunun temeli telekonferans yöntemiyle atıldı.

Konut satışları yüzde 12.81 arttı!

Türkiye genelinde konut satışları 2017 Ocak sonu itibariyle geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 12,81 artış gösterdi. Raporda 2017 Ocak sonu itibariyle geçen yıla kıyasla konut satışlarında İstanbul'da yüzde 1,8, Ankara’da yüzde 18,6, İzmir'de yüzde 8 oranında artış yaşandığı belirtiliyor.

Emrullah Turanlı: 81 ile yatırım yapacağım!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, projelerine, yatırımlarına ve yaşamına dair özel açıklamalarda bulundu. Turanlı, 81 ili kapsayan yatırım hedeflediğini belirtti.

81. İzmir Enternasyonal Fuarı Haberi

81. İzmir Enternasyonal Fuarı

81. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda stant açan Ege-Koop'un başlattığı, 'faizsiz-kefilsiz-koşulsuz-12 taksit imkanlı arsa' kampanyası İzmir ve dışından gelen vatandaşların yoğun ilgi ve talebiyle karşılaştı. Ege-Koop, 1000 bahçeli konutun bulunduğu Villakent'teki yüz adet imarlı ve tapulu arsayı, 5 bin lira peşin ve 12 taksit imkanı ile satışa sundu.

Büyüklükleri 382 metrekare ile 771 metrekare arasında değişen arsalar, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve halihazırda 5 bin öğrenciye eğitim veren Gediz Üniversitesi'nin yanıbaşında ve İzmir'in turizm merkezlerinden Foça'ya da sadece 25 kilometre mesafede olunca büyük ilgi gördü. Arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlardan bir bölümü fuardaki Ege-Koop standını doldururken, bir kısmı da Ege-Koop Genel Merkezi'ni telefon yağmuruna tuttu. İzmir'in dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kayseri gibi kentlerden de yoğun talebin olduğu kampanyanın ilk gününde birçok arsa...