26 / 04 / 2024

Abdullah Hassan İbrahim Hassan

Abdullah Hassan İbrahim Hassan

Sabıl Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Hassan İbrahim Hassan, Hassan Abrahim Mohamed Hassan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Alsultan Grup Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsultan Grup Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Hassan tarafından kuruldu. 

Vasip Şahin, Vodafone Arena'nın inşaatını inceledi!

Şahin'e inceleme sırasında Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İl Spor Müdürü İbrahim İlhami Koç, Beşiktaş İnşaat AŞ Genel Müdürü Mustafa İhsan Coşkun ile proje görevlileri eşlik etti.

Çankaya’daki Abdullah Cevdet Caddesi’nin ismi yeniden gündemde!

Cumhuriyetin en tartışmalı aydınlarından Dr. Abdullah Cevdet’in adını taşıyan Çankaya’daki caddenin adı yine değiştirilip Prof. Dr. Aziz Sancar oldu. Ancak ‘değiştirilemez’ diye iki yargı kararı var.

İbrahim Tatlıses'in Erbil'de inşa edilen konutları yarım kaldı!

Sanatçı İbrahim Tatlıses’in, Iraklı ortağı ile Erbil’de inşa ettikleri konutlar yarım kaldı. Yüzlerce villa ve daireden oluşan dev proje Sudanlı bir bekçiye ‘emanet.’ Abdullah Harun isimli Sudanlı aylık 800 dolar maaş aldığını söylüyor.

Abdullah Bayram, oğlu Mustafa Bayram'ı evlendiriyor!

Denge Yapı'nın sahibi Abdullah Bayram'ın oğlu Mustafa Bayram, Rumeysa Çizmeci ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 7 şubat Pzar günü gerçekleştirilecek.

Giresun Hacı Abdullah Halife Cami onarılacak!

Mimari Özellikleri ve 500 yıllık tarihi geçmişiyle ilimizin önemli kültür varlıklarından olan Hacı Abdullah Halife caminin onarımı için gerekli hazırlıklara başlandı.

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Selahattin Aysel tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak 'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi 'nde kuruldu.

Abdullah Duman'dan Kepez-Santral projesine destek!

Antalya’da yapılacak olan ‘Kepez Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında çalışmalar devam ediyor. Projeye, Yörüklerden de destek geldi. Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman, Kepezlilere piyango vurduğunu söyledi.

Abdullah Ay Bilecik'teki çalışmaları inceledi!

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, şehrimizin birçok noktasında devam eden çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, alanda gerçekleştirilen mazgal çalışmaları hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

Mato Abdullah Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Abdullah Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Maltepe, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Niğde Hacıabdullah'ın alt yapısı yenilendi!

Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan, kasabanın alt yapısının tamamıyla yenilendiğini söyledi.Başkan Takyan, 30 kilometre kanalizasyon, 10 bin metre içme su hattı, 10 bin metrekare kilitli parke ve 30 kilometre yolun asfaltlandığını belirtti.

Abdullah Ayaydın kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah Ayaydın kimdir? Abdullah Ayaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Ayaydın, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Ayaydın..

Abdullah Cıstır: Dönüşüm projelerini ilçe belediyeleri yapsın!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı hatalı planın evsiz bıraktığı Roman ailelere İzmir Romanlar Derneği’nden destek geldi. Dernek Başkanı Abdullah Cıstır “Dönüşüm projelerini ilçe belediyeleri yapsın” dedi

Abdullah Hassan İbrahim Hassan Haberi

Abdullah Hassan İbrahim Hassan

Sabıl Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Hassan İbrahim Hassan, Hassan Abrahim Mohamed Hassan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Sabıl Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek;bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa,hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,...