18 / 04 / 2024

Accor oteli The Stay

Accor oteli The Stay

Dünyada 5 bin 500, Türkiye’de 60’ın üzerinde oteli bulunan Accor otelleri, Türk markası The Stay’i hedef aldı. Accor Otelleri Dünya Ticaret Başkanı Yiğit Sezgin’in Muzaffer Yıldırım’ın sahibi olduğu The Stay’i konsepti ile yurtdışına taşımak istediği ortaya çıktı.

Accor Grubu 2030'a kadar 130'dan fazla oteli faaliyete alacak!

Accor Lifestyle ve Eğlence CEO'su, Ennismore Eş CEO'su Gaurav Bhushan, gelecek 5 senede her şey dahil otel ağını 3 kat büyüteceklerine, 2030'a kadar da 130'dan fazla otelin faaliyette olmasını planladıklarına dikkat çekti.

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

Accor otellerinin hedefinde The Stay var!

Dünyada 5 bin 500, Türkiye’de 60’ın üzerinde oteli bulunan Accor otelleri, Türk markası The Stay’i hedef aldı. Accor Otelleri Dünya Ticaret Başkanı Yiğit Sezgin’in Muzaffer Yıldırım’ın sahibi olduğu The Stay’i konsepti ile yurtdışına taşımak istediği ortaya çıktı.

Accor’dan Akfen GYO’ya destek!

Akfen GYO’nun portföyünde bulunan 15’i Türkiye’de ve 4’ü Rusya’da olmak üzere 19 oteli işleten Accor Grubu ile aralarındaki kira sözleşmesi revize edilerek Akfen GYO lehine iyileştirildi.

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz'i 800 milyon Sterlin'e satın aldı!

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye 800 milyon Sterlin'e sattığı öğrenildi...

The Bo Viera'nın imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümleri yıkıldı!

Muğla Bodrum'da inşaatı durdurulan 365 villa ve 80 odalı oteli içeren 'The Bo Viera Projesi'nin imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkım işlemi tamamlandı... 

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger ile Miami'den otel aldı!

Ferit Şahenk, Yeni Dünya'ya da açılarak dünyaca ünlü moda devi Tommy Hilfiger ile ortak oldu. Şahenk ile Hilfiger, Miami South Beach'in klasik oteli The Raleigh'i satın aldı. İşte Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberi şöyle:

Fairmont Türkiye'deki ilk otelini Mecidiyeköy'de açıyor!

New York'daki meşhur The Plaza'dan Londra'nın ikonik oteli The Savoy'a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin "anlarını anılara dönüştüren" dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul'un en merkezi noktalarından Mecidiyeköy'de, Türkiye'deki ilk otelini açıyor

DoubleTree by Hilton Piyalepaşa Oteli Londra’dan ödülle döndü!

DoubleTree by Hilton İstanul Piyalepaşa Oteli dünya çapında çeşitli projelerin katıldığı, The Telegraph gazetesi işbirliği ile Londra’da düzenlenen International Property Awards adlı yarışmadan en iyi otel iç mimarisi ödülünü kazandı

2000 yılında Süzer Plaza'da yer alan oteli Ritz Carlton işletecekmiş!

Süzer Grubu'nun Gümüşsuyu'nda inşa ettiği Süzer Plaza'da yer alan oteli Amerikalı The Ritz Carlton Hotel Company işletecekmiş. 2000 yılının sonunda açılışı yapılacak otel 240 milyon dolara mal olacakmış.

Vault Karaköy, The House Hotel New York Times’de yer buldu!

The House Hotel Collection’un ödüllü üç oteli The House Hotel Galatasaray, The House Hotel Nişantaşı ve The House Hotel Bosphorus’un ardından geçtiğimiz yıl kapılarını açan Vault Karaköy, The House Hotel'de.

Accor oteli The Stay Haberi

Accor oteli The Stay

Dünyada 5 bin 500, Türkiye’de 60’ın üzerinde oteli bulunan Accor otelleri radarına şimdi de Türk markası The Stay’i aldı. Uzun zamandır Türkiye’de bulunan Accor Otelleri Dünya Ticaret Başkanı Yiğit Sezgin’in Muzaffer Yıldırım’ın sahibi olduğu The Stay’i konsepti ile yurtdışına taşımak istediği ortaya çıktı.

Yiğit Sezgin, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “Stay markası gözümüzün üstünde olduğu bir marka. İşletmeyi takip etmeye devam ediyoruz. Sahipleri de benim arkadaşım. Life style dendiğinde Türkiye’deki en iyi marka Stay.. Ancak şu anda masadayız gibi bir durum yok. Fırsatları değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

HOŞ VE KEYİFLİ

The Stay Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yıldırım ise “Accor Grubu’nun bir Türk markasıyla ilgilenmesi bizi mutlu etti. Dünyanın en büyük otel gruplarından birinin The Stay markasını hedefe koyması hoş ve keyiflendiren bir şey. Biz...