29 / 03 / 2024

Adana İnşaat nerede Adana İnşaat kıbrıs

Adana İnşaat nerede Adana İnşaat kıbrıs

TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen Adana İnşaat ve Yapıda Yenilikler Fuarı Türk ve Kıbrıs heyetlerini bir araya topladı.

Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri?

Ülkemizde yüksek enflasyon, döviz kurlarındaki artış ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin de etkisiyle pek çok alanda bazı fiyat artışları yaşandı. Peki Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri...

Adana’nın Döşeme Mahallesi 5 yıldır dönüşmeyi bekliyor!

Adana’nın 5 yıl önce kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Döşeme Mahallesi’nde tek bir çivi bile çakılamadı.

Zekeriya Turanbayburt: Adana'nın sorunlarını çözmek için desteğe hazırız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'nın gelişmesi için destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Adana'nın ilk millet bahçesi açılış için gün sayıyor!

Adana'nın 130 dönüm alana sahip ilk millet bahçesi açılış için gün sayıyor. Son rötuşları yapılan millet bahçesinin kısa sürede hizmete açılması planlanıyor.

Adana’nın geleceği yeni projelerle inşa ediliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın geleceğini inşa edecek projelerin uygulama aşamasında incelemelerde bulundu. Sözlü, Yüreğir'de hayata geçirilen 555 metre uzunluğundaki köprüyle ilgili teknik bilgiler aldı.

Adana'nın ilk Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 130 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Adana’nın ilk Millet Bahçesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Adana'nın ilk Millet Bahçesi'nde sona gelindi. 

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.

Adana'nın ilk Millet Bahçesi Ekim'de açılacak!

Adana'nın ilk Millet Bahçesi Yüreğir ilçesinde yapılıyor. 130 bin metrekare üzerinde hayata geçirilen proje Ekim'de açılacak.

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. 

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Adana İnşaat nerede Adana İnşaat kıbrıs Haberi

Adana İnşaat nerede Adana İnşaat kıbrıs

TÜYAP Adana Fuarcılık, bölgede düzenlediği fuarlarla yeni iş ortaklıkları kurulmasını sağlıyor. 16-19 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenen Adana İnşaat ve Yapıda Yenilikler Fuarı, Türk ve Kıbrıs heyetlerini bir araya getirdi. Önemli bir birliktelik için fuarda ilk adımı atan Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Adana Ticaret Odası ve Adana Emlakçılar Esnaf Odası yetkililerini Kuzey Kıbrıs’a davet etti. Geçtiğimiz hafta Birliğin davetine katılan Türk Heyeti, görüşmeden ortak çalışma kararı ile geri döndü. Görüşmeden duydukları mutluluğu ifade eden TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, “İki ülke arasındaki görüşmeler sonucunda ortak çalışma yapılmasına karar verildi. Bu çalışma hem bölge ekonomisine ve hem de inşaat sektörüne önemli katkılar sağlayacak” dedi.


Adana Ticaret Odası ve Adana Emlakçılar Esnaf Odası yetkilileri, TÜYAP Adana İnşaat, Kent,...