24 / 04 / 2024

Adana Stadı 2016 son durumu

Adana Stadı 2016 son durumu

Yıl sonunda hizmete girmesi beklenen 33 bin kişilik UEFA standartlarında yapımı devam eden Adana Stadı inşaatının fiziki olarak yüzde 55, betonarme olarak yüzde yüz tamamlandı.

Adana Reşatbey'deki eski stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadı yeni yerine taşındı. Her ne kadar yeri ile tartışmalar olsa da dönemin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’inin, bu yerin imar düzenlemesini yaparak Spor İl Müdürlüğü’ne devretmesi önemliydi. Peki Reşatbey'deki eski stadyumun yeri ne olacak?

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'icra' şoku!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı açıklamada bir firmanın 2016 yılında aldığı bir ihale üzerine yaptığı işin parasını alamadığı gerekçesiyle kendilerini haciz ile karşı karşıya bıraktığını ve makam odasındaki eşyalarının alındığını belirtti.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Adana'nın yeni stadı için geri sayım!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği yeni stat bölgenin göz bebeği haline gelecek. AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Stat gelecek sezon hizmete girecek” diye konuştu. 

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Çotanak Stadı'nın koltukları takılıyor!

22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nın koltukları takılıyor. İnşaatına 2016 yılında başlanan spor kompleksinin çalışmaları tam gaz devam ediyor...

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

Adana’nın yeni stadı 2 aya hazır!

Adana'da yapımına 2014 yılında başlanan, UEFA ve FIFA standartlarındaki yeni stadın inşaatında sona yaklaşıldı. 33 bin kişi kapasiteli stadyumun 2 aya hizmete açılması planlanıyor.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Adana Stadı 2016 son durumu Haberi

Adana Stadı 2016 son durumu

Adana'nın Sarıçam İlçesi’nde 102 dönüm arazi üzerine 2 yıl önce inşaatına başlanan  stat yıl sonunda hizmete girecek.


UEFA standartlarına uygun olarak son teknolojinin kullanıldığı 33 bin seyirci kapasiteli yeni stadın fiziki olarak yüzde 55, betonarme olarak yüzde yüzünün tamamlandı. Stadın faaliyete girmesiyle kentte amatör ve profesyonel kulüplerin yanı sıra milli takımlar da kamp ve müsabaka için Adana’yı tercih edecekler.


 Adana’nın son yıllarda gelişen ilçesi Sarıçam’da inşaatı süren Adana Arena Stadı 2016 yılında faaliyete geçecek. İhale bedeli 106.950.000 TL olan UEFA standartlarında yeni stadın hizmete girmesiyle kentin 50 yıllık tesis sorunu giderilmiş olacak.


6 katlı yeni stat bünyesinde sosyal donatıların yanı sıra 10 asansör, 2 yürüyen merpen, 104 turnike, çağdaş basın ve VIP ile farklı branşlar için 31 spor salonu bulunuyor.


Yüklenici firma ortalama...