20 / 04 / 2024

Adana Stadı kapasitesi

Adana Stadı kapasitesi

Adana’da yapımı süren 33 bin kişi kapasiteli yeni stat 2016 yılı sonunda hizmete girecek. İhale bedeli 106 milyon 950 bin TL olan stat UEFA standartlarında olacak.

Adana Reşatbey'deki eski stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadı yeni yerine taşındı. Her ne kadar yeri ile tartışmalar olsa da dönemin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’inin, bu yerin imar düzenlemesini yaparak Spor İl Müdürlüğü’ne devretmesi önemliydi. Peki Reşatbey'deki eski stadyumun yeri ne olacak?

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Adana'nın yeni stadı için geri sayım!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği yeni stat bölgenin göz bebeği haline gelecek. AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Stat gelecek sezon hizmete girecek” diye konuştu. 

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesi artırılıyor!

Spor Toto Süper Lig ekipleri arasında yer alan Göztepe'ye inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesiyle ilgili müjde TBMM geldi.

Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesi 25 bin 35'e çıkacak!

Göztepe'de yapımına devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesiyle ilgili müjde geldi. Stadının kapasitesi 20 bin 35'ten ayakta seyırcilerle 25 bin 35'e yükselebilecek. 

Adana Stadı kapasitesi Haberi

Adana Stadı kapasitesi

Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve beraberinde Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile birlikte inşaatı devam eden yeni statta incelemede bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Demirtaş, Adanalıların büyük bir heyecanla beklediği stadyumun her gün yükselmeye devam ettiğini söyledi. Vali Demirtaş, Adana’nın Sarıçam ilçesinde 102 dönüm arazi üzerinde yapılan stadın 2016 yılının sonunda hizmete gireceğini belirtti.





UEFA standartlarına uygun olarak son teknolojinin kullanıldığı 33 bin kişi kapasiteli stadın, fiziki olarak yaklaşık yüzde 52, betonarme olarak da yüzde yüzlere ulaştığını ifade eden Vali Demirtaş, yeni stadın hizmete girmesiyle birlikte Adana’nın spor tesisi sorunun giderilmiş olacağını, amatör ve profesyonel kulüplerin yanı sıra milli takımların da kamp ve müsabaka için Adana’yı tercih edeceklerini vurguladı.





UEFA...