17 / 04 / 2024

Adanuspark çukurova gayrimenkul

Adanuspark çukurova gayrimenkul

Anadolu yakasının yeni iş ve yaşam merkezi olarak her geçen gün daha fazla değer kazanan Kartal’da merkezi konumu, sosyal donatıları ve kalitesi ile öne çıkan Adanuspark, bir yıl boyunca hiç ödeme yapmadan ev sahibi olma fırsatı sunuyor...

Çukurova Gayrimenkul’den kamuoyuna önemli açıklama!

Çukurova Gayrimenkul kamuoyuna önemli bir açıklama yaptı. Çukurova Gayrimenkul ''25 yılda 30 lüks konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul’un, altyapı ve taahhüt işleri firması Çukurova İnşaat ile hiçbir bağlantısı yoktur'' dedi. 

Çukurova Gayrimenkul'den konut kampanyasına destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan “Türkiye İçin Kazanma Vakti”  kampanyasına Çukurova Gayrimenkul'den destek geldi. Firma, projeleriyle kampanyaya katıldığını açıkladı. 

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. 

Çukurova Gayrimenkul'den 3 yeni proje geliyor!

Çukurova Gayrimenkul, 25. yaşına gireceği 2018 yılında 3 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, İstanbul’daki rotalarına Kartal’ın yanı sıra Beylerbeyi ve Çengelköy’ü de eklediklerini söyledi..

Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü kampanyası!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal Merkez'de hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi öğretmenler tarafından yoğun ilgi görüyor.  Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü'ne özel kampanya dönemi başladı.

Çukurova Balkon'da yüzde 12 indirim fırsatı!

Çukurova Balkon'da yüzde 12 indirim fırsatı devam ediyor. SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede  toplam 261 daireye yer veriliyor. 

Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya... 

Çukurova Balkon Evleri satış fiyatları!

Çukurova Balkon Evleri satış fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan projede yüzde 12 indirim sağlanıyor...

Çukurova Balkon Evleri ödemeleri!

Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan Çukurova Balkon projesinde daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. İşte Çukurova Balkon Evleri ödemeleri...

Çukurova Balkon Kartal tam fiyat listesi 2017!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan Çukurova Balkon Kartal projesinde tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin ve yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim ile ev sahibi olunabiliyor..

Çukurova Balkon'da dört seçenekli ödeme kampanyası!

Çukurova Balkon projesi Çukurova Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. İstanbul Kartal Soğanlık'ta yer alan projede dört seçenekli ödeme kampanyası uygulanıyor...

Çukurova Balkon’da 4 seçenekli kampanya! 

Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon projesinde yaşam başladı. Çukurova Balkon’da 4 seçenekli kampanya ile daire sahibi olunabiliyor. 

Adanuspark çukurova gayrimenkul Haberi

Adanuspark çukurova gayrimenkul

Çukurova Gayrimenkul’ün hemen taşınmaya uygun olan projesi Adanuspark’ta peşinat bir yıl sonra ödeniyor, kredi taksitleri de aynı şekilde bir yıl sonra başlıyor.


Ev sahibi olmak ve hemen taşınmak isteyenler kadar yatırımcılar için de cazip olan kampanya kapsamında konutlar 3 bin 300 TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Brüt kullanım alanı 73 metrekare olan 1+1 dairelerin bulunduğu Adanuspark’ta 2+1, 3+1 ve 5+1 daire seçenekleri de mevcut.


Kartal Adliyesi’ne iki, havaalanına 10 dakika ve metroya 500 metre


Dairelerin yüzde 70’inin adalar ve deniz manzaralı olduğu Adanuspark, Kartal Adliye Sarayı’na iki dakikalık mesafede ve Kartal Real AVM’nin hemen yanında yer alıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10-15 dakika, Kartal İstanbul Deniz Otobüslerine ve Kartal Demiryolu İstasyonu’na araçla 5 dakika uzaklıkta bulunan Adanuspark, Kartal-Kadıköy metro durağına 500 metrelik...