20 / 04 / 2024

adnan menderes üniversitesi mimarlık fakültesi binası ne zaman bitecek

adnan menderes üniversitesi mimarlık fakültesi binası ne zaman bitecek

Aydın'ın Söke ilçesinde Adnan Menderes Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi temel atma törenine katılan Eroğlu, konuşmasında, son 10 yılda 99 üniversite ve sayısız fakülte açtıklarını belirtti...

Prof. Dr. Yusuf Kaderli tek tek açıkladı: Borsa 4 binin altına düşer, dolar 24-25 TL'ye yükselir!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İİBF Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kaderli, borsa ve dolar ile ilgili öngörülerini peş peşe açıkladı. İşte o rakamlar...

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına çıktı. İlanlara son başvuru tarihi 27 Şubat 2023 olarak açıklandı.

KPSS’den 50 puan alan herkes başvurabilir! Çok sayıda sözleşmeli personel alımının başvuru şartları ve kadro dağılımı!

KPSS’den 50 puan alan herkes başvurabiliyor. Aydın’da yaşayanlar dikkat! Adnan Menderes Üniversitesi 117 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı! Son başvuru 3 Şubat 2023. Sakın kaçırmayın…

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nde sona gelindi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapım çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. Soylu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda videoya da yer verdi.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tam gaz!

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapımı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Adnan Menderes'in şahsi eşyalarının yer alacağı Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ve rekreasyon alanının inşaatında sona gelindi.

Adnan Menderes Müzesi’nin inşaatında sona gelindi!

Aydın’a değer katması planlanan Adnan Menderes Müzesi'nde inşaat çalışmalarında sona geldi. Müzenin Aydınlıların yeni yaşam alanı olması planlanıyor.

Aydın'da 8. kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Aydın merkez Efeler ilçesi Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kampüsünde yer alan yurt inşaatında çalışan Doğan Mıhçı iskeleden düşerek yaşamını yitirdi.

Bu daire bir kenti karıştırdı!

Aydın Söke'de hayırsever tarafından kız öğrencilere kiralanması şartıyla Adnan Menderes Üniversitesi Vakfı’na bağışlanan konutun sözleşmenin Türk kız öğrenci üzerine yapılmasına rağmen 5 Suriyeli bekar erkeğe kiralandığı ortaya çıktı.

ADÜ Çine Meslek Yüksekokulu'nun ek binası tamamlandı!

Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksekokulu'nun 8 derslik ve bir amfiden oluşan ek binasının yapımı tamamlanarak teslim edildi.

Adnan Menderes Havalimanı'nı her gün büyütüyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı.

Adnan Menderes Havalimanı inşaatında inceleme yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan İzmir’de, Adnan Menderes Havalimanı’ndaki ilave apron çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Kuşadası'na yeni diş hastanesi geliyor!

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Kuşadası'nda yeni diş hastanesi için çalışmalara başladı. Yeni diş hastanesinin temeli atıldı.

adnan menderes üniversitesi mimarlık fakültesi binası ne zaman bitecek Haberi

adnan menderes üniversitesi mimarlık fakültesi binası ne zaman bitecek


Aydın'ın Söke ilçesinde Adnan Menderes Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi temel atma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, konuşmasında, son 10 yılda 99 üniversite ve sayısız fakülte açtıklarını belirtti.


Üniversitesi olmayan il kalmadığına işaret eden Eroğlu, şunları söyledi:


"Biz, büyük bir milletiz. Büyük bir milletin de büyük hedefleri olur. Ecdadımıza layık olmamız için geleceğe emin adımlarla ilerlememiz lazım. Büyük hedefleri ancak çok iyi yetişmiş nesillerle yakalayabiliriz. Bu yüzden en büyük desteği, eğitime veriyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için çok büyük gayret sarf ediyoruz. Biz, gençlerimize güveniyoruz. Dünyaya kazık çakacak halimiz yok. Eğitimde daha büyük adımlar atılacak. Üniversitelerimiz bizim gurur kaynağımız."


Eroğlu, mimarlık ve tasarım fakültelerinin artması gerektiğini ifade ederek, "Artık şehirlerimizde estetiğe çok büyük önem vermemiz lazım. Mühendislikte 3 prensip...