19 / 04 / 2024

afyon Budan Termal SPA Hotel

afyon Budan Termal SPA Hotel

Afyonkarahisar'da yeni bir 5 yıldızlı otel daha hizmete girdi. Afyonkarahisar'da hizmete yeni giren Budan Termal SPA Hotel ve Convention Center tarafından basına tanışma yemeği düzenlendi.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Sefa Termal Afyon devremülk fiyatları!

Sefa Termal Afyonkarahisar Gazlıgöl mevkiinde hayata geçiyor. 66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Sefa Termal Tatil Köyü'nde devremülk fiyatları şöyle:

Afyon Sefa Termal Tatil Köyü'nde 8 bin 450 TL'ye devremülk!

Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçen Sefa Termal Tesisleri 66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sefa Termal Tatil Köyü'nde devremülkler 8 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Afyonkarahisar Ceylan Termal'de 9 bin TL'ye devremülk!

Afyon Ceylan Ceylan Termal Tesisleri Gazlıgöl mevkiinde yükseliyor. Ceylan Termal'de devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü, Afyonkarahisarda Gazlıgöl'de hayata geçiyor. 160 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Özgül Termal'de yer alan 1 oda 1 salon daireler 78 metrekareden meydana geliyor.

Afyon Ceylan Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Ceylan Termal Tatil Köyü dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo dairelerden meydana geliyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü Afyonkarahisar Gazlıgöl'de yükseliyor.

Afyon Kırkpınar Termal Tatil Köyü'nde 13 bin 750 TL'ye devremülk!

İki etap'tan oluşan Kırkpınar Termal Tatil Köyü 4 blok halinde inşa edildi. Toplamda 220 daireden meydana gelen Kırkpınar Termal Tatil Köyü'nde devremülk fiyatları 13 bin 750 TL olarak belirlendi.

Afyon turizm ve sanayide yatırımların merkezi oldu!

Yolların buluşma noktası Afyon son dönemde turizm ve sanayi yatırımlarının da merkezi oldu. Şehri ayakta tutan sektörlere her geçen yenileri eklenirken şehir termal turizmde dünya markası olma yolunda.

Eryap 40 American Siding bayisi ile biraraya geldi!

Eryap, Türkiye geneline yayılmış 40 American Siding bayisi ile 24-25 Şubat tarihlerinde Afyon Korel Termal Otel'de biraraya geldi. Toplantı Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirildi.

Emin Evim Afyon'da 2 termal otel yapacak!

Emin Termal Otel Convention projesi hakkında Saraydüzü köy muhtarlığında düzenlenen bilgilendirme toplatısında konuşan Proje Temsilcisi İbrahim Aktaş, son derece iddialı bir termel otel projesine sahip olduklarını belirtti.

Rixos Oteller zinciri Afyon'da termal otel yapacak!

Termal kaynakları bakımından Türkiye'nin ve dünyanın sayılı yerlerinden olan Afyonkarahisar'da dev bir yatırım daha başlıyor. Rixos oteller zinciri Afyon'da termal otel yapmak için harekete geçti.

Afyonkarahisar Rixos Termal Afyon projesi halk toplantısı 2 Nisan'da!

Asyagaz Enerji ve Petrokimya Ürünleri Turizm San. ve Tic. A.Ş tarafından Afyonkarahisar'da Rixos Termal Afyon projesi için 2 Nisan 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

American Siding bayileri 24-25 Şubat'ta Afyon'da buluştu!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap, Türkiye’nin bütün bölgelerinden 40 American Siding bayisi ile Afyon’da 24-25 Şubat tarihlerinde 5 yıldızlı Afyon Korel Termal Otel’de bir araya geldi

afyon Budan Termal SPA Hotel Haberi

afyon Budan Termal SPA Hotel


Otelde, bir çok hastalığa iyi geldiği bilinen ve "Doktor balıklar' diye adlandırılan bölümlerle birlikte, çok sayıda şifa kaynağı bölümün olduğu kaydedildi. Gerçekleştirilen toplantıda otel ile ilgili bilgilere veren Budan Termal SPA Hotel ve Convention Center Genel Müdürü Muzaffer Aktar, otelin Kasım ayından beri faaliyette olduğunu, resmi açılışının ise önümüzdeki günlerde yapılacağını belirtti. 


'Yeraltından gelen sağlığı keşfedin' sloganı ile yola çıktıklarını dile getiren Aktar. "Termal SPA olanaklarımız ve çeşitliliğimiz çok fazla, gezip görerek ve kullanarak Afyon'da ilk defa göreceğiniz özelliklerimiz var. Otelimizde bulunan binamızda V.I.P kongre salonlarımızda, aile içi doğum günü partilerinden ve küçük grup toplantılarından tutun, bin 500-3 bin kişilik büyük organizasyonlara kadar ev sahipliği yapacak her türlü teknolojik ve teknik donanıma sahibiz. İhtiyaç duyulan her organizasyonda varız 7'den 70'e...