26 / 04 / 2024

Ağaoğlu Konut

Ağaoğlu Konut

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Maslak projesinde ön satışlar 17 Eylül 2012 tarihinde başlıyor...

Ağaoğlu Maslak'tan ilk detaylar!

Ali Ağaoğlu 2009 kriz döneminde Bahçelievler My City Projesi’nin lansmanını gerçekleştirerek krize aykırı bir girişime imza atmıştı. Ekonomi adına uyarıların yapıldığı şu dönemlerde Ağaoğlu bu kez de Maslak’taki yeni projesinin lansmanına hazırlanıyor

Ali Ağaoğlu, IMF heyetini ağırladı: Konut kredi pazarı 150 milyar TL'yi bulacak!

IMF heyeti, Ağaoğlu Şirketler Grubu ile Türkiye ekonomisi ve konut sektörü üzerine bilgi alışverişi yapmak üzere ziyarette bulundu. Ali Ağaoğlu; 80 Milyar TL’lik konut kredi pazarının orta vadede 150 Milyar TL’yi bulacağını ifade etti

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatları düşerken, maliyetler artıyor!

2013-2017 Ocak-Eylül dönemi “Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksleri” verilerine inşaat malzemeleri sektörü değerlendirildi. Ağaoğlu Şirketlet Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut fiyatları düşerken, maliyetlerin arttığını açıkladı.

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin lansmanında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Konut fiyatlarının düşmesi hayal" şeklinde açıklamada bulundu.

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Toplamda 739 daireden meydana gelen proje İstanbul Çekmeköy'de Metro Garden AVM'nin karşında bulunuyor.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ağaoğlu: Yabancıya 3 milyarlık konut sattık!

İşadamı Ali Ağaoğlu, 102 farklı yabancı ülke vatandaşına konut satarak ülkeye 3 milyar dolar kazandırdıklarını açıkladı.

Ağaoğlu'ndan Trabzon ve Yalova'ya konut müjdesi!

AĞAOĞLU Şirket Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’da başlattığı ‘my’ konseptli konut projelerini Anadolu’ya götürecek. Ağaoğlu, önce memleketi Trabzon’da, sonra Yalova’da 2 milyar lirayı aşkın değere sahip proje üretecek.

Emlak Konut Ekim ayı satış şampiyonu Ağaoğlu Maslak 1453 oldu!

Emlak Konut Eylül ayı satış şampiyonu 441 milyon 575 bin 893,88 TL'lik satış ile Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul oldu. Emlak Konut Ekim ayında 5 milyon 70 bin 539.972 TL'lik satış gerçekleştirdi.

Ağaoğlu Maslak 1453 konut satış fiyatları!

Ağaoğlu Maslak 1453 konut satış fiyatları 679 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor. Maslak 1453 projesinde daireler oturuma hazır...

Ağaoğlu Maslak 1453 Emlak Konut kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Emlak Konut kampanyası kapsamında yer alıyor. Maslak 1453'te Ağustos ayı boyunca banka kredisi olmadan yüzde 20 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Central Park Ağaoğlu teslim tarihi!

Central Park Ağaoğlu konut projesinde daire fiyatları 976 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Bakırköy'de yükselen Ağaoğlu Central Park projesinde 1+1'den, 7+1'e kadar konutlar bulunuyor...

Ali Ağaoğlu: Konut ihtiyacı 30 yıl daha devam eder!

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Ağaoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini belirtti.

Emlak Konut Mart ayı satış şampiyonu Ağaoğlu Maslak 1453 oldu!

Emlak Konut GYO Mart ayı satış şampiyonu 79 milyon 350 bin 731,67 ile Ağaoğlu Maslak 1453 oldu. Firma Mart ayında toplamda 708 milyon 925 bin 607,51 TL değerinde, 1.155 adet bağımsız bölümün satışını gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu: Küresel ekonomideki dalgalanma maliyetleri artırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut fiyatlarındaki artışla ilgili, "Müteahhitler hem kur hem de maliyet artışından gelen yükü fiyatlarına yansıtmaya başladılar. Yansıtmak durumundalardı da" dedi.

Ağaoğlu Konut Haberi

Ağaoğlu Konut

Ağaoğlu Grubu’nun imza atmaya hazırlandığı İstanbul’un en yüksek cirolu projesi Ağaoğlu Maslak İstanbul’da ön satışlar 17 Eylül’de başlayacak.


Projenin basın lansmanı ise 2 Ekim’de Dubai’de gerçekleştirilecek Cityscape fuarında yapılacak.

Ağaoğlu Maslak İstanbul’un fiyatları henüz netlik kazanmadı. Projede Suudilere 500 milyon dolarlık blok satış için görüşmeler yapılıyor. Suudilere yapılacak satış fiyatların ne olacağını belirleyecek.


Çevreci niteliklere sahip olan Ağaoğlu Maslak İstanbul şimdiden gümüş kategorisinde. Altın kategorisine girmesi için çalışmalar sürüyor. 



0 (216) 687 11 11