26 / 04 / 2024

Ahmet Nur Çebi Fulya projesi açıklaması

Ahmet Nur Çebi Fulya projesi açıklaması

Ahmet Nur Çebi, Fulya Davası'yla ilgili olarak, davanın karara bağlandığını ve mahkemenin yapılan kontrata göre Beşiktaş'ın bir haksızlığa uğramadığına hükmettiğini belirtti...

Ahmet Nur Çebi Kimdir?

Ahmet Nur Çebi kimdir? Ahmet Nur Çebi’nin mesleği nedir? Ahmet Nur Çebi nereden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Nur Çebi'den Fulya projesi açıklaması! 

Ahmet Nur Çebi, Fulya Davası'yla ilgili olarak, davanın karara bağlandığını ve mahkemenin yapılan kontrata göre Beşiktaş'ın bir haksızlığa uğramadığına hükmettiğini belirtti...

Ahmet Nur Çebi: 100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti" dedi...

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı seçildi. Peki Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Serdal Adalı Beşiktaş başkanlığına aday oldu!

Beşiktaş'ta Fikret Orman sonrasında boşalacak olan başkanlık koltuğu için Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay ve Ahmet Nur Çebi aday oldu...

Kahramanmaraş Kartal Yuvası açıldı!

Kahramanmaraş Kartal Yuvası mağazası hizmete açıldı. Açılışa Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de katıldı.

Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi için bir adım daha atıldı!

Ahmet Nur Çebi, "Biz spor kulübüyüz ama bununda yanında bir kamu kurumuyuz. Bir şekilde kamuya katkı sağlamalıyız. Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi ile huzurevi açma çalışmalarımız var. Umarım Beşiktaş'a ve Türkiye'ye hayırlı olur." değerlendirmesini yaptı.

Malatya Çebiş Tüneli açıldı!

Malatya-Sivas karayolunda yapımı tamamlanan Çebiş Tüneli trafiğe açıldı. Açılışa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve beraberindekiler, 650 metrelik tünelde bir süre yürüdü.

Vodafone Arena'da iki açılış gerçekleşecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak'ın, hafta içinde tesislere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena için çifte açılış planlıyor.

Ahmet Nur Çebi'den Vodafone Arena açıklaması!

Beşiktaş Kulübü'nün olağan divan kurulu toplantısında söz alan ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, yeni statları Vodafone Arena'nın inşaatında kullanılan demir konusunda kendisine yapılan eleştirilere cevap verdi.

Emine Nur Günay seçim beyannamesinde konuta yer verdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Baş Danışmanı AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Emine Nur Günay partisinin Eskişehir Seçim Beyannamesini açıkladı.

Vodafone Arena yeni sezonda açılacak!

BEŞİKTAŞ Yöneticisi Ahmet Nur Çebi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni stadın inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Çebi, "Tüm çabamız Vodafone Arena'nın bir an önce yapılması. Zor bir dönemden geçiyoruz. " dedi..

Ahmet Nur Çebi Fulya projesi açıklaması Haberi

Ahmet Nur Çebi Fulya projesi açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı camiada Fulya Davası olarak bilinen konuyla ilgili konuştu.

Çebi, konuk olduğu Anadolu Ajansı (AA) Spor Masası'nda gündemi değerlendirdi, Fulya projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Mahkemenin Fulya Davası'nı karara bağladığını belirten Çebi, mahkemenin yapılan kontrata göre Beşiktaş'ın bir haksızlığa uğramadığına hükmettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: 

"Fulya ile ilgili Aşçıoğlu ile olan davamız yıllar önce görülmüş, tahkim kararını vermiş, yargıtay onamış. Hesaplaşma yapılırken kontratların geçerli olduğu, kontratlarda olanların uygulandığı ve yapılan kontrata göre Beşiktaş'ın uğradığı bir haksızlığın olmadığını söylüyor. Yargıtay'dan onanmış. Bir tanesi bu. Daha sonra Cengiz Sarıkaya adlı bir arkadaşımız Yıldırım Demirören'in olduğu yönetimin ve sürecin ibra olmaması ile ilgili bir dava açıyor. Daha sonra Hürser Tekinoktay bey de bir dava açıyor. Bu dava Cengiz Sarıkaya'nın açmış olduğu...