25 / 04 / 2024

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu

Sosyetik isim Ahu Tuğbay, Ibiza'ya taşınan kızı Yasemin Kozanoğlu'nun 3 milyon liraya satın aldığı villasını baştan aşağıya yeniledi.

Restorasyonu gündem olmuştu: Kız Kulesinin açılış tarihi belli oldu!

Restorasyonu gündem olan Kız Kulesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi, açılış için günler sayılan ve çevre düzenlemesi de yapılan Kız Kulesi'ndeki son durum görüntülendi.

Kızılbük GYO halka arz ediliyor!

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı gerçekleştirildi. Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, toplantıda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çelik, Sinpaş Kızılbük Devremülk projesine ilişkin de konuştu...

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

Türk Kızılayı 300 tane sahra hastanesi imar ediyor!

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, düzenlediği basın toplantısında konuştu. Kınık, sahra hastanelerinin kurulmasına ilişkin, "İlk 150 hastaneyi karantina için Sağlık Bakanlığımıza teslim etmiştik. 300 tane daha imar ediyoruz. Her gün 5 sahra hastanesi üretiyoruz" dedi...

Mehmet Torunlar'dan Kızılay açıklaması!

Kızılay üzerinden Ensar Vakfı’na yaptığı 8 milyon dolar bağış ile gündeme gelen Torunlar Holding’in sahiplerinden Mehmet Torun “Ben bu bağışın şerefiyesinin Kızılay’a kalmasını istiyorum. Madem yanlıştı, Kızılay kabul etmeseydi” diye konuştu...

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu'nun evini dekore etti!

Sosyetik isim Ahu Tuğbay, Ibiza'ya taşınan kızı Yasemin Kozanoğlu'nun 3 milyon liraya satın aldığı villasını baştan aşağıya yeniledi.

Antalya Kızıldağ asfalta kavuştu!

Antalya Büyükşehir, Manavgat ilçesine bağlı Kızıldağ Mahalle yolunu sathi kaplama asfalt ile buluşturdu. Yapılan çalışmalarla birlikte 11 kilometre uzunluğundaki mahalle yolu tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak.

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Düzce Akçakoca'daki Kızılay'a bağışlanan bina yıkılıyor!

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Kızılay’a bağışlanan 5 katlı binanın yıkılarak otel olacağı belirtildi. Kızılay Otel’inin Akçakoca’ya yararlı olacak, yapılacak olan otelde kışın öğrenci, yazın ise otel olarak kullanılacak" diye konuştu.

Bağcılar'da Kızılcık Bahçesi açıldı!

Adını bağ ve bahçelerden alan Bağcılar ilçesi yeni bir Nostalji Bahçesi’ne daha kavuştu. Merkez Mahallesi’nde inşaatı tamamlanarak hizmete sunulan Kızılcık Bahçesi, 20 adet Kızılcık ağacı, kafeterya, oyun grubu ve göze hoş gelen peyzajı ile dikkat çekiyor

Batıkent-Kızılay Metro hattında raylar değişiyor!

Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Batıkent-Kızılay Metro hattının Ulus- Sıhhiye istasyonları arasında ray değişim ve bakım çalışmaları başlattı. 18 yıldır hizmet veren metro hattında yer yer aşınmalar oluştuğu bilgisi verildi.

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu Haberi

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu

Bir dönem magazin gündeminden düşmeyen isim olan Yasemin Kozanoğlu İspanya'nın gözde adası İbiza'ya taşındı.

İspanyol sevgilisiyle burada DJ'lik yapan sosyetik güzel, kazandığını gayrimenkule yatırdı. Kozanoğlu, yaklaşık 3 milyon liraya aldığı İbiza'daki villasına geçtiğimiz haftalarda yerleşti.

Sosyetik isim Ahu Tuğbay ise kızının taşındığı evi dekore etmeye karar verdi. Ahu Hanım, ünlü ressam İsmail Acar'la el ele verip İbiza'daki villanın duvarlarını çinilerle süsleyip boyadı.