24 / 04 / 2024

akaryakıt krizi

akaryakıt krizi

Fransa'da yaşanan rafinerilerdeki grevler sebebiyle akaryakıt krizi büyümeye devam ediyor. Benzin istasyonlarında uzun kuyruklar oluşurken, zaman zaman yaralanmayla sonuçlanan kavgalar da çıkıyor.

Shell’in tepe isminden Avrupa ülkelerine uyarı

Avrupa petrol devi Shell’in CEO’su Ben Van Beurden, Rusya'nın gaz arzını kısıtlaması nedeniyle Avrupa’nın önümüzdeki yıllarda yüksek elektrik faturaları ile zor bir dönem geçirebileceğine ilişkin uyarıda bulundu.

Fransa'da akaryakıt krizinin etkileri bitmiyor!

Fransa'da akaryakıt krizi pazar pazar dolaşarak tezgah açan esnafın kazancını düşürdü.

Akaryakıt krizi büyüyor! Satışlara kısıtlama geldi!

Fransa'da yaşanan rafinerilerdeki grevler sebebiyle akaryakıt krizi büyümeye devam ediyor. Benzin istasyonlarında uzun kuyruklar oluşurken, zaman zaman yaralanmayla sonuçlanan kavgalar da çıkıyor.

3.havalimanı alanına 3 akaryakıt deposu kurulacak!

CMLKK Havaalanları İnşaatı Adi Ortaklığı (Cengiz - Mapa - Limak - Kolin - Kalyon Konsorsiyumu) tarafından, İstanbul Arnavutköy'e yapılacak olan 3.havalimanı projesi alanında geçici akaryakıt depolama tesisi kurulacak.

Kayrapark Otelcilik Turizm İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayrapark Otelcilik Turizm İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlker İlter, Abdulkadir Keleş tarafından 70 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta kuruldu.

Körfez Belediyesi, 3.1 milyon TL'ye akaryakıt ve LPG istasyonu alanı satıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi, İlimtepe Mahallesi'nde 3 bin 97 metrekare alan üzerindeki akaryakıt ve LPG istasyon alanını 3 milyon 174 bin 425 TL'den satışa çıkardı. İşte ihalenin gerçekleşeceği tarih ve adres...

Aksel Enerji Tekirdağ'da akaryakıt istasyonu aldı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş., Tekirdağ'da İnan Lpg-Petrol İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait akaryakıt istasyonunu ve arsasını satın alacağını duyurdu.

Elmalı Gündoğan'da 100 bin TL'ye 1 yıllık kiralık akaryakıt istasyonu!

Elmalı Belediye Başkanlığı Gündoğan Mahallesi 'ndeki otogarda yer alan akaryakıt istasyonunu 17 Aralık 2014 tarihinde kiraya veriyor. 1 yıllık bedeli 100 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Manavgat'ta 3 milyon 11 bin 250 TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Antalya İli'nin Manavgat İlçesi'nde yer alan 2,862,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Manavgat 2. İcra Dairesi tarafından 22 Ocak 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

Tortum Gölü'nden akaryakıt üretilecek!

Tortum Gölü'n den akaryakıt üretilecek. Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından yapılan çalışma kapsamında, Tortum Gölü' nden toplanarak, laboratuvar ortamında çoğaltılan mikroalglerden biyodizel elde edilecek.

Pendik Yayalar'da 8 milyon 79 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyon alanı!

Pendik Belediyesi tarafından Yayalar bölgesinde yer alan Akaryakıt + LPG Satış, Servis ve Bakım İstasyonu Alanı 8 milyon 79 bin 570 TL bedelle ihale ediliyor...

Kırıkkale Balışeyh'de 1 milyon 179 bin TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kırıkkale Balışeyh ilçesi Işıklar Köyü hudutlarında bulunan 5 milyon metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Kırıkkale 1. İcra Dairesi tarafından 22 Kasım günü saat 11:00 ile 11:05 arası ihaleye sunuluyor.

Niğde Altunhisar'da 1.8 milyon TL'ye satılık akaryakıt satış istasyonu!

Niğde Altunhisar İlçesi Yakacık Köyü 3406 Parselde kayıtlı Petrol Binası, Sosyal Tesis ve Arsa vasıflı (Akaryakıt Satış İstasyonu) 1 milyon 800 bin TL bedelle 19 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Ankara'da belediyeden 750 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Korkuteli Belediye Başkanlığı; Yeni Mahalle'de yer alan akaryakıt istasyonunu 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor. Söz konusu akaryakıt istasyonunun toplam bedeli 750 bin TL olarak belirlendi.

akaryakıt krizi Haberi

akaryakıt krizi

Yaşananların ardından Fransa'nın bazı bölgelerinde iki günlüğüne akaryakıt satışlarına kısıtlama getirildi. İşte tüm detaylar...

Fransa'da rafinerilerdeki grevler sebebiyle akaryakıt krizi yaşanıyor. Bazı bölgelerde iki günlüğüne akaryakıt satışına kısıtlama getirdi. İşte tüm detaylar...

Ülkenin güneyindeki Vaucluse, Alpes-de-Haute-Provence, Hautes-Alpes ve Herault bölgeleri yönetimleri akaryakıt satışına kısıtlama getirdi. Bölgelerin yöneticileri küçük araçlara günlük 30, büyük araçlara ise günlük 120 litre akaryakıt satışına izin verdi.

Doğu Pyrenees bölgesi de yönetimi kısıtlama uygulamasına bugün katıldı. Kısıtlama kararının 14 Ekim akşamı son bulacağı söyleniyor. 

Öte taraftan, Fransa'nın birçok bölgesinde polis, jandarma ve itfaiye araçları, ambulanslar, okul servisleri, çiftçi araçları, posta şirketi ve cenaze araçlar ile soğuk gıda zinciri araçlarının kuyruk beklememesi için bu araçlara özel yakıt ikmal hattı kurularak onlara öncelik sağlandı. 

Varil yada bidon ile benzin satışı ise dün...