25 / 04 / 2024

akbank manisa şubesi

akbank manisa şubesi

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, Akbank'ın bu yıl şube sayısını binin üzerine çıkaracağını bildirdi

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan MASKİ'ye ziyaret!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kora ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Manisa'nın dev yatırımları kadınlara anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi’ni ziyaret ederek Manisa projelerini anlattı.

Seramiksan'dan kan bağışı kampanyası!

Seramiksan, 16-17 Ocak tarihlerinde Kızılay Manisa Şubesi'yle ortak kan bağış kampanyası gerçekleştirdi. Seramiksan, kan bağışı kampanyasının süreklilik kazanmasını bekliyor.

Müteahhitlik yasal yapıya kavuşturulmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi, bayramın ilk gününden itibaren Akhisar ve çevresinde meydana gelen depremlerden ders çıkartılması gerektiğini söyledi.

Manisa'daki konut sıkıntısı imar planıyla çözülür!

MÜSİAD Manisa Şubesi İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Abdullah Tekin, Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden Manisalı müteahhitlerin başka şehirlere yöneldiğini söyledi. Tekin, Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden konut kiralarının hızla arttığını da kaydetti.

Cemil Kora İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi Başkanı seçildi!

İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi 11. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimde Cemil Kora ve yönetimi iş başına geldi.

MÜSİAD Manisa şubesi kentsel dönüşümü ele aldı!

MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısını değerlendiren MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk GİK Toplantısında gündemin kentsel dönüşüm ve şehirleşme olduğunu ve yaşanan sıkıntıların masaya yatırıldığını söyledi.

Mimarlar Odası Manisa Şubesi'nden dayanışma gecesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Mimarlar Odası Manisa Şubesi’nin dayanışma gecesine katıldı. Manisa Mimarlar Odası yönetimi, düzenledikleri geceye katılanlara teşekkür etti.

Altınokta İbrahim Türek Eğitim ve Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Altınokta Körler Derneği Manisa Şubesi tarafından hizmete sokulan Altınokta Dr. İbrahim Türek Eğitim ve Kültür Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

Alanya'daki kapalı otoparkın açılışı gerçekleştirildi!

Atatürk Caddesi üzeri Mola Kavşağı 'ndaki Akbank Alanya Şubesi arkasında yer alan 3 bin 628 metrekarelik alanda 300 araçlık kapalı otopark deneme açılışıyla hizmete başladı.

Akbank Diyarbakır'da 7. şubesini açtı!

Akbank 2014 yılında da yeni şube açılışlarına devam ediyor. 16 bini aşkın çalışanıyla tüm Türkiye’de müşterilerine en iyi hizmet deneyimini sunmayı hedefleyen Akbank'ın, Diyarbakır’daki 7. şubesi Bismil ilçesinde düzenlenen bir törenle açıldı...

MÜSİAD Manisa Şubesi'nin yeni hizmet binası açıldı!

Bülent Arınç, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa şubesinin yeni hizmet binasının açılışı dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kurumun bundan böyle faaliyetlerini çok güzel, prestijli bir yerde sürdüreceğini belirtti.

MÜSİAD Manisa şubesi açıldı!

MÜSİAD Manisa Şubesi açıldı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa şubesinin yeni hizmet binasının açılışı dolayısıyla yapılan törende konuşma yaptı...

akbank manisa şubesi Haberi

akbank manisa şubesi

Akbank'ın Manisa'daki Spil şubesinin açılışı, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 

     Galip Tözge konuşmasında, Akbank'ın müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılayıp yaşamlarını kolaylaştırmayı ilke edindiğini, 16 bini aşkın çalışanıyla üst düzey hizmet sunmayı hedeflediklerini söyledi. 

     Spil Şubesi'nin Manisa'daki 12. şube olduğu kaydeden Tözge, "Kalıcı liderlik hedefi yolunda, müşteri tabanını genişletme ve bu tabana daha iyi hizmet verebilmek için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu yıl yeni şube açılışlarıyla şube sayımızı binin üzerine çıkaracağız" dedi. 

     Manisa'nın, Türkiye'nin ve Ege Bölgesinin sanayi merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Tözge, Manisa'nın ekonomisinin ticareti, sanayisi, tarımıyla zengin ve çeşitli olduğunu, bu bakımdan çök önemsediklerini bildirdi. 

     Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz de bankaların...