23 / 04 / 2024

akfen holding yatırımları

akfen holding yatırımları

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Akfen Holding'ten 10 milyon TL'lik yatırım!

Son yıllarda büyük yatırımlar yapan ve varlık satışları gerçekleştiren Akfen Holding yeni dönemde 10 milyon TL'lik yatırım yapacak. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın enerji sektörü başta olmak üzere alım için yeni fırsatlar peşinde olduklarını söyledi.

Akfen Holding yatırımlarına ara vermeden devam edecek!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, hükümetin açıkladığı programın düzelmeyi getireceğini söyledi. Akın, “Programa bağlı kalınırsa Ağustos 2019’dan itibaren ikinci çıkış başlar” dedi

Akfen Holding 2018'de 5.6 milyar TL’lik yatırımı tamamladı!

Türkiye’nin önde gelen yatırım grupları arasında yer alan Akfen Holding, 2018 yılında, söz verdiği gibi, 5.6 milyar TL değere sahip yatırımlarını tamamladı, bunlara ilave olarak 4 bin 59 kişiye de ek istihdam sağladı.

Akfen Holding'den 2018'de yatırım atağı!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2018 beklentilerini paylaştı. Akfen, 2,9 milyar lirası 2018'de olmak üzere gelecek iki yılın sonunda 5 milyar 282 milyon lira değerli yatırım projelerini hayata geçirecek.

Akfen, Bodrum'a 40 milyon dolar yatıracak!

Akfen Holding'in başkan vekili Selim Akın, Bodrum’da 60 dönüm üzerine planladıkları otel yatırımına 2017 yılında başlayacaklarını söyledi. .

Akfen Holding 1,5 yılda 6 milyar liralık yatırım yapacak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Türkiye’nin geçmiş yıllarda olduğu gibi istikrarlı bir şekilde büyümesi için yatırımlarına durmadan devam ettiklerini belirterek, 1.5 yıl içinde toplam 6 milyar liralık yatırım yapacaklarını açıkladı.

Akfen, 2017 sonuna kadar 1,2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Akfen Holding bir süredir yeniden yapılanma sürecinde. İnşaat işlerinin başında olan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, 2017 sonuna kadar 1,2 milyar dolarlık yatırım yapacaklarını söylüyor.

Akfen Holding'in yatırımlarına 200 milyon dolarlık öz kaynak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, enerji sektöründeki yenilenebilir enerji yatırımları için EBRD ve IFC ile sözleşme imzaladı. ''Ortaklık kapsamında sağlanacak 200 milyon dolarlık öz kaynağı projelerimiz ile önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projelerde kullanacağız''dedi.

Hamdi Akın: Konutta artık istediğimiz gibi satışlar yapamıyoruz!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, grubun 2015 yılı performansından ve 2016 hedeflerini anlattı. Akın, " Konut sektöründe artık istediğimiz gibi satışlar yapamıyoruz." dedi.

Akfen Holding yatırımcısına daha fazla temettü kararı aldı!

Borçlar azaldı, kalanlar uzun vadeye yayıldı, Akfen şirketleri temettü üretmeye başladı. Patron Hamdi Akın, "Grubu yeniden yapılandırarak, yatırımcımıza daha fazla temettü kararı aldık" dedi.

Akfen Holding bazı şirketlerini yapılandıracak!

Türkiye'nin önde gelen altyapı gruplarından Akfen Holding, büyüme stratejileri doğrultusunda inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.

Akfen Holding altyapı yatırımlarıyla büyüyecek!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Akfen Holding ile ilgili basın açıklaması yaptı. Hamdi Akın: “Akfen Holding temettü dağıtan bir holding olarak büyümesine devam edecek” dedi.

Isparta Şehir Hastanesi için inşaat ruhsatı süreci başlatıldı!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, önceki gün Isparta'ya sürpriz bir ziyarette bulundu. Şantiyesini kuran ve inşaat faaliyetlerine başlayan Akfen Holding, inşaat ruhsatı sürecini de resmen başlattı.

Akfen Holding hisse alımları sermaye oranı yüzde 4'e ulaştı!

Akfen Holding A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda Hisse Geri Alım Programı Çerçevesinde Hisse Alımı yayınlandı.

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen Gayrimenkul, Akfen GYO'nun Rusya'daki ve Hollanda'daki yatırımlarının ortağı oldu!

Akfen Gayrimenkul'ün Hollanda'da mukim bağlı ortaklıkları olan ve Rusya'da bulunan yatırımlarının maliyetlerin azaltılması için Rusya'daki yatırımları direkt olarak Akfen Gayrimenkul'ün ortaklığı haline getirildi.

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

akfen holding yatırımları Haberi

akfen holding yatırımları

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm yatırımı yapacaklarını duyurdu. Milliyet Gazetesi'nden Serkan Arman haberine göre; Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın: “2022’nin yatırım fırsatları arayacağımız bir yıl olmasını bekliyorum” dedi. 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Serkan Arman'ın sorularını yanıtladı. İşte Hamdi Akın'ın Serkan Arman ile gerçekleştirdiği söyleşi...

"Dünyanın tek gündemi neredeyse koronavirüsle mücadele ve salgının hayatın her alanında yarattığı olumsuz etkiler... Pandemi hem işe, hem hayata bakışınızı nasıl etkiledi?

Dünyayı etkisi altına alan salgın sonrası ilan edilen pandemi bir nevi “game changer” olarak karşımıza çıktı. Gittiğimiz yolu değiştiren bir faktör oldu. Yaşam tarzımızı değiştirdi. Tabii bunun kalıcı mı, geçici mi olduğunu hep birlikte göreceğiz. Ancak...