25 / 04 / 2024

AKG Gazbeton enerji verimliliği

AKG Gazbeton enerji verimliliği

AKG Gazbeton, Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda düzenlenen Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması’nda, Çorlu İşletmesi’nin üretim ve üretimle ilgili yan süreçlerde verimlilik sağlayan projesiyle ödül kazandı.

Bireysel tasarruf ile binalarda enerji israfı önlenebilir!

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Başkanı Fatih Akgül, konutlarda tasarruf yaparak enerji israflarının yüzde 50'ye kadar düşebileceğini dile getirdi. 

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akgül tarafından kuruldu.

Akgür Enerji İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgür Enerji İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Selahatdin Akgüre tarafından kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Yangına karşı önlem proje aşamasında alınmalı!

AKG Gazbeton Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, projelerde seçilen malzemelerle yangınların önüne geçileceğini açıkladı. Güvenç, yangına karşı ilk önlemin binaların proje aşamasında alınması gerektiğini söyledi. 

Nitelikli ve güvenli yapı ihtiyacı bir üst seviyeye taşınıyor!

AKG Gazbeton, Marmara Depremi’nin 19’uncu yıl dönümü sebebiyle korkutan senaryolarla başa çıkmak için güvenli yapıların inşasının gerekliliğini kaydetti... 

Degas ile evler depremde yıkılmayacak!

Türkiye’de önümüzdeki 10 yıl içerisinde 7'nin üzerinde deprem bekleniyor. AKG Gazbeton İşletmeleri, depremde evlerin fazla zarar görmemesi için Degas'ı üretti.

AKG Gazbeton, BAU Münih'e katıldı!

Gazbeton sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, dünyanın en büyük yapı fuarı BAU Münih'e katılarak, sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Yozgat Şehir Hastanesi'ni tercihi AKG Gazbeton oldu!

AKG Gazbeton blok ve lento ürünlerinin kullanıldığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ilk “Şehir Hastanesi” Yozgat’ta açıldı. Türkiye’nin ilk şehir hastanesinin tercihi AKG Gazbeton oldu.

Fethi Yaşar: Rant için değil, kent için dönüşüm yapıyoruz!

AKG Gazbeton, Ankara Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde kentsel dönüşümde gazbeton kullanımının öneminin tartışıldığı bir seminer düzenledi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, seminerde bölge için yaptıkları çalışmaları anlattı ve “Önceliğimiz vatandaşın istediğidir” dedi.

AKG Gazbeton, gayrimenkul pazarında öne çıkıyor!

AKG Gazbeton, başlatılan konut kampanyaları ve düşürülen kredi faizleriyle canlanan gayrimenkul pazarında sağlam ve hafif ürünleriyle öne çıkıyor. Canlılıkla birlikte artan talep, AKG Gazbeton ürünlerine duyulan ilgiyi de arttırıyor.

AKG Gazbeton, depreme karşı yüzde 15 hafiflik sağlıyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, sağlam ve hafif ürünleri sayesinde binalardaki yükleri azaltarak deprem güvenliğini en üst seviyeye taşıyor.

AKG Gazbeton, hayvan sevgisi temalı tasarı yarışması düzenliyor!

AKG Gazbeton, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) işbirliğiyle yürüttüğü “Köyünü Yaşat Projesi” kapsamında, hayvan sevgisi konulu gazbeton duvar desen tasarım yarışması kırsal alanlarımızda hayvan sevgisinin kaliteli mekanlara dönüşmesini amaçlıyor.

AKG Gazbeton enerji verimliliği Haberi

AKG Gazbeton enerji verimliliği

AKG Gazbeton, Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda düzenlenen Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması’nda, Çorlu İşletmesi’nin üretim ve üretimle ilgili yan süreçlerde verimlilik sağlayan projesiyle ödül kazandı. Ödülü Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi Başkanı Hasan Murat Mercan’dan alan AKG Gazbeton Genel Müdürü Ali Şükrü Kahyaoğlu, “Yarışmaya katıldığımız 6 projemizle 2014 yılı içerisinde sağladığımız tasarruf 865 bin TL”dedi. Kahyaoğlu, Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda kurumsal sorumlulukarını yerine getirmek için daha çok çalışacaklarını da vurguladı.


Türkiye’nin en büyük yerli gazbeton üreticisi AKG Gazbeton, bu yıl 6’ncısı düzenlenen Enerji Verimlilği Forumu ve Fuarı’nda (EVF) 3 işletmesinden 6 proje ile katıldığı Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması’nda (SEVAP) ödülle döndü. SEVAP-2 Ödülü, Çorlu İşletmesi’nde üretim ve üretim süreçlerinde enerji verimliliği sağlayan “Çamur Karışım Tanklarında Enerji Verimliliği...