25 / 04 / 2024

Akhanlar İnşaat esenyurt

Akhanlar İnşaat esenyurt

Akhanlar İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Aktaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Balıkyolu Caddesi'nde kuruldu

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Innovia 4 mağdurları 2 Şubat'ta eylem yapacak!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini Eylül 2018'de durdurmuştu. Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 2 Şubat tarihinde Cevizlibağ'daki Yeşil Holding önünde eylem yapacak.

Innovia 4 mağdurlarından suç duyurusu çağrısı!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Innovia 4 mağdurları projeyle ilgili olarak suç duyurusu çağrısı yaptı.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Innovia 4 mağdurları bugün İBB önünde toplanıyor!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesinin inşaatını durdurdu. Projeden ev alan binlerce vatandaş bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.

İnnovia 4 mağdurları 24 Eylül'de eylem yapacak!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 24 Eylül'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.

Innovia 4'ün inşaatı durdu! 5 bin mağdur var!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projede çalışan bütün işçilerin işten çıkarıldığı bildirildi.

Eval İnşaat'tan Esenyurt'a 794 konut! Yeni Proje!

Eval İnşaat, Esenyurt'ta 794 daire ve 19 dükkandan meydana gelen yeni projesine başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'da yapılması planlanıyor..

Akhanlar İnşaat esenyurt Haberi

Akhanlar İnşaat esenyurt

Akhanlar İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Aktaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu. 


Akhanlar İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Akhanlar İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Balıkyolu Caddesi, 616 Sokak, No:9...