19 / 04 / 2024

Akkent Meydan Parkı gaziantep

Akkent Meydan Parkı gaziantep

399 adet park yaparak halkın hizmete sunan Şahinbey Belediyesi, yapımını tamamladığı 40 bin metrekare alana sahip 400'üncü park olan Akkent Meydan Parkı'nın açılışını cumartesi günü yapacak.

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifi Birliği’ne (BATI KOOP) bağlı kooperatiflerinden olan S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi’nin Meydan Feronia projesinin tüm detayları belli oldu. 

Taksim Meydanı park mı olacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim meydanının yeni tasarımı için oylama başlattı. İstanbulluların söz sahibi olacağı proje için tartışmalar başladı.

Sultan Alparslan'ın şehrindeki milli park turizmi canlandıracak!

Sultan Alparslan'ın Türkler'e Anadolu'nun kapılarını açtığı Muş Malazgirt'te yapımı tamamlanan "Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı" turizme kazandırılacak.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Park Mavera'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Park Mavera), 981 (Eski 886) Ada 1 Parsel Cami İnşaatı ile Meydan ve Park Alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi kesin kabulü yapıldığını açıkladı. 

Cevizli Meydanı yakında açılıyor!   

Cevizli Meydanı Projesi'nin park ve meydan çalışmalarında sona gelindi. Meydan kısa süre içinde vatandaşların kullanımına hazır hale gelecek. 

Ekrem İmamoğlu: Taksim Meydanı dönüşecek, Gezi Parkı korunacak!

Millet İttifakı'nın CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı için yeni bir proje hayata geçireceklerini, Gezi Parkı'nı ise korumaya alacaklarını söyledi.

Bursa Tuna Meydanı açıldı!

Vatandaşlara sosyal yaşam alanları sunmak adına her mahalleye park, meydan ve yeşil alan inşa eden Osmangazi Belediyesi, en yeni projesi olan Tuna Meydanı’nı törenle hizmete açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Trabzon'da 2 bin 300 kişilik yurt binaları açılacak!

Trabzon Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl içinde Beşikdüzü'nde 500 kapasiteli, bir kaç yıl içinde de merkezde ve Arsin'de toplamda 2 bin 300 kişilik yurt binaları açacaklarını söyledi.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açılıyor!

İzmir Mithatpaşa Parkı önündeki araç trafiğini yeraltına alarak kazanılan 71 bin 500 metrekarelik alanı kentin en büyük meydanlarından biri haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi bu meydanı pazar günü hizmete açıyor.

Akkent Meydan Parkı gaziantep Haberi

Akkent Meydan Parkı gaziantep

Yeşil alan ve park çalışmasına büyük önem veren ve 399 adet park yaparak halkın hizmete sunan Şahinbey Belediyesi, yapımını tamamladığı 40 bin metrekare alana sahip 400'üncü park olan Akkent Meydan Parkı'nın açılışını cumartesi günü yapacak. 


Göreve geldiklerini günden itibaren yeşile hasret Şahinbey ilçesinde yeşil alan ve park çalışmasına büyük önem verdiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "5 yılda 399 adet parkı halkımızın hizmetine sunduk. 1 milyon 700 bin metrekare alana sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi parkımızı yakın zamanda hizmete sunuyoruz. Bu noktada yeni park yapımlarımız devam ediyor, hafta sonu cumartesi günü saat. 17.00'de Akkent Mahallemizde yapımını tamamladığımız 40 bin metrekare alana sahip Akkent Meydan Parkımızın açılışını gerçekleştireceğiz. 


Parkımız içerisinde farklı oyun gruplarının olduğu çocuk oyun alanı, geniş...