23 / 04 / 2024

Akyıldırım Alüminyum Korkuluk Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akyıldırım Alüminyum Korkuluk Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akyıldırım Alüminyum Korkuluk Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ersemin Akyol ve Cafer Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Erkan Elyıldırım ne zaman doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? Dagi Giyim’de hangi görevi yürütüyor?

Erkan Elyıldırım kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Erkan Elyıldırım ile ilgili merak edilen her şey...

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ali Koç, Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübün finansal durumunu toparlamak amacıyla Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor...

Akyıldırım Plastik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldırım Plastik İnşaat Petrol Kozmetik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil Günhan tarafından kuruldu.

Aziz Yıldırım'a 'Müteahhitsin sen, git arsa al' tepkisi!

Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım'a taraftarlardan ilginç bir tepki geldi. Taraftarlar Yıldırım'a " Müteahhitsin sen, git arsa al" dedi...

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Zafer Yıldırım: 2018'de konut alım - satım oranları artacak!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, 2018 yılında konut alım - satım oranlarının artacağını söyledi.

Akyıldırım Alüminyum Korkuluk Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldırım Alüminyum Korkuluk Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ersemin Akyol ve Cafer Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Binali Yıldırım: Depreme hazır olmak için çok sıkı çalışmalıyız!

Başbakan Binali Yıldırım "Deprem öldürmüyor da depreme hazırlıksız olmak öldürüyor. Depreme hazır olmak için de çok ama çok sıkı çalışmamız lazım." dedi.

Bursa Yıldırım’ın yüzde 33’ü kentsel dönüşüm alanı!

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye ziyarette bulundu. Başkan Edebali, Koca’ya yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mehmet Özhaseki Yıldırım'daki dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Kentte yürütülen ve planlanan kentsel dönüşüm projelerinin, vatandaşlara tüm detaylarıyla anlatıldığı merkezden övgüyle bahseden Bakan Özhaseki, Yıldırım’ın kentsel dönüşümde örnek alınması gerektiğini belirtti

Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

İlçeyi modern ve yaşanabilir şehir konumuna getirmek hedefiyle altyapı çalışmalarında hız kesmeyen Bursa’nın Yıldırım Belediyesi, yeni imar yollarını Yıldırım’a kazandırıyor.

Yıldırım Mevlana Ulus Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Bursa Valisi İzzettin Küçük'e bilgiler verdi.

Akyıldırım Alüminyum Korkuluk Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Akyıldırım Alüminyum Korkuluk Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akyıldırım Alüminyum Korkuluk Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Ersemin Akyol ve Cafer Yıldırım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akyıldırım Alüminyum Korkuluk Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Akyıldırım Alüminyum Korkuluk Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketiadres; ÇAMLIK MAHALLESİ ŞAHİNBEY CAD. NO:24/5...