20 / 04 / 2024

akzirve balkan belgeseli

akzirve balkan belgeseli

Duayen rallici Bora Köktener ve ekibi, Osmanlı İmparatorluğu’nun mirasının izlerini sürmek üzere 15 günlük Balkanlar turuna çıkıyor. Proje liderliğini Ertuğrul Karali’nin yaptığı ve Akzirve’nin sponsorluğunda düzenlenecek gezinin bir de belgeseli yapılacak.

Akzirve Topkapı ne zaman teslim?

Akzirve Topkapı projesi Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor. Peki Akzirve Topkapı ne zaman teslim?

Akzirve Topkapı iletişim!

Akzirve Topkapı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Akzirve Topkapı, Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor.

Akzirve Topkapı ön talep topluyor!

Ön talep toplayan Akzirve Topkapı projesi Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olma özelliği taşıyor.

Akzirve Topkapı basın lansmanı 9 Mayıs'ta!

Strada Bahçeşehir projesinin ikinci etabının ardından, şimdi de uzun zamandır merakla beklenen Akzirve Topkapı projesi basına lanse edecek. 

Akzirve Topkapı basın lansmanı ertelendi!

Strada Bahçeşehir projesinin ikinci etabının ardından, şimdi de uzun zamandır merakla beklenen Akzirve Topkapı projesi basına tanıtılacak. 

Akzirve Topkapı basın lansmanı 18 Nisan'da!

Akzirve Gayrimenkul Türkiye’deki yatırımlarına çeyrek asırdır aralıksız devam ediyor.

Balkan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Çiftçioğlu ve Ahmet Ensar Kaya ortaklığında kuruldu. 

Strada Plus Akzirve Bahçeşehir fiyat listesi 2018!

Strada Plus Akzirve Bahçeşehir fiyat listesi 2018 kapsamında projede daireler 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Akzirve Strada Plus proje teslimleri!

Strada Plus projesi Bahçeşehir'de 250 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Akzirve Strada Plus proje teslimleri ne zaman?

Strada Plus Akzirve güncel satış fiyatları!

Strada Plus Akzirve güncel satış fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Strada Plus Konutları Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor...

Akzirve Strada Plus konut fiyatları!

Akzirve Strada Plus konut fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. İstanbul Bahçeşehir'de yükselen projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Strada Plus Akzirve satış fiyatları!

Strada Plus Akzirve satış fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor...

Strada Plus Konutları Akzirve fiyat listesi!

Strada Plus Konutları Akzirve fiyat listesi 239 bin TL'den başlıyor. 250 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

akzirve balkan belgeseli Haberi

akzirve balkan belgeseli

Türkiye’de 25 yıldır faaliyetlerini sürdüren ve nitelikli projelere imza atan Akzirve, duayen rallici Bora Köktener ve ekibinin Osmanlı mirasının izlerini sürmek üzere çıktığı Balkan turuna sponsor oldu. Özel araçlarla yapılacak 6000km’lik turun startı 17 Temmuz günü Strada Satış Ofisinden verilecek.


Ertuğrul Karali’nin proje liderliğini üstlendiği gezi, 4x4 araçlarla geçilecek özel bir rotayı içeriyor. Osmanlı imparatorluk mirasının izlerinin sürüleceği, kültürel ve tarihi mekanların ziyaret edileceği gezi 10 ülkeyi kapsayacak ve 15 gün sürecek. Offroad mantığında planlanan gezi boyunca ziyaret edilen şehir, yerleşim ve mekanlardan elde edilen görüntüler ve ayrıca gezi deneyimleri kayıt altına alınarak gezi sonrası “Son İmparatorluğun İzinde” ismiyle belgeselleştirilecek.


Geziyi desteklemekten mutluluk duyduklarını belirten Akzirve CEO’su İbrahim Maasfeh “Kültür mirasımıza yapılacak değerli bir yolculuk olarak gördüğümüz bu gezi gelecek kuşaklar...