18 / 04 / 2024

alanya kız öğrenci yurdu ihalesi

alanya kız öğrenci yurdu ihalesi

Alanya'da merkeze uzak mahallerdeki öğrencilerinin barınma sorununu çözecek, Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu'nun ihalesi yapıldı. 60 kişilik kapasiteye sahip kız yurdunda, 2 kişilik de engelli odası bulunuyor.

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aslan Ali Baş ve Metin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile M.Mustafa Kaykısız  ve Ebru Yurdanur Kaykısız tarafından kuruldu.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Kira masrafları 500'ü aşkın öğrenci yurdunu iflasa sürükledi!

İlk-orta dereceli okullar yüz yüze eğitime açılırken, üniversitelilerin tüm tepkisine rağmen yüksek öğretim kurumlarının açılmama nedeninin perde arkasında yurt sorunu olduğu öğrenildi. Kira masrafları 500'ü aşkın öğrenci yurdunu iflasa sürükledi...

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi!

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle birlikte Edremit’in yurt sorunu çözüm bulacak. Kaymakan Ali Sırmalı Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi verdi. 

Özel Rumeli Kız Öğrenci Yurdu Limited Şirketi kuruldu!

Özel Rumeli Kız Öğrenci Yurdu Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle  Aziz Burak Pınarbaşı ile Oya Biçer tarafından Bahçelievler'de kuruldu.

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Kız öğrencilerin huzurla ve güven içinde kalacağı 414 yataklı Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışını yapan Zeytinburnu Belediyesi, yüzlerce kız öğrencinin “Kalacak yer” derdine son verdi.

Altınova Kız Öğrenci Yurdu tamamlanma aşamasında!

Yalova Altınova'da hayata geçirilen 200 yataklı Altınova Kız Öğrenci Yurdu’nun inşaat çalışmaları devam ediyor. Altınova Kız Öğrenci Yurdu tamamlanma aşamasında.

Gökçeada'da 280 yataklı kız öğrenci yurdu açıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) ait 280 yataklı kız öğrenci yurdunun açılış programına katıldı.

Samsun Tekkeköy'e bin kişilik kız öğrenci yurdu!

Tekkeköy Belediyesi Aşağıçinik hizmet binası bin kişilik kız öğrenci yurdu oluyor.

TÜRGEV Afyon Kız Öğrenci Yurdu açılıyor!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, TÜRGEV Afyonkarahisar Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun kısa zamanda hizmete açılacağını belirtti.

alanya kız öğrenci yurdu ihalesi Haberi

alanya kız öğrenci yurdu ihalesi

Alanya'da merkeze uzak mahallerdeki öğrencilerinin barınma sorununu çözecek, Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu'nun ihalesi yapıldı. Zeminle birlikte 4 kattan oluşan bina, Alanya'ya okumak için gelecek ortaokul ve lise öğrencilerinin barınma sorununa çözüm olacak. Konuyla ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Kızlarımızın eğitim hayatını çağdaş, rahat, huzurlu, sıcak ve güvenli bir ortam geçirebilmelerini amaçlayan Kız Yurdu Projenin ihalesini gerçekleştirdik. Bu proje Alanya için sosyal belediyecilik açısından önemli bir yere sahip olacak. 160 kişilik kapasiteye sahip kız yurdu projemizde, 2 kişilik de engelli odası yer alıyor. Tüm mekanlar, engelli bireylerin kullanımına uygun olarak tasarlandı" dedi. 


EĞLENME İMKANI 

Oba Mahallesi Maki Sokak'ta yapılacak olan Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu'nun son derece modern bir bina olacağını belirten Başkan Yücel, "Öğrencilerin konforu için...