29 / 03 / 2024

alanya Utopia World Hotel

alanya Utopia World Hotel

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel'in devri için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı. 2007'de inşa edilen ve 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa ve binayı da içinde barındıran tesis için 2018'de ön satış sözleşmesi imzalanmıştı.

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

Utopia World Hotel'in satış işlemleri tamamlandı!

Utopia World Hotel'in satış işlemi sonucu, Utopya Turizm İnşaat'ın bilançosunda yer alan uzun dönem Avro cinsi yatırım kredisi tutarı alıcıya devredilecek olup kalan bakiye peşin tahsil edilecek. 

Utopia World Hotel'in satış işlemleri başlatıldı!

Utopya Turizm İnşaat'ın sahibi olduğu Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan Utopia World Hotel'in tapu devri işlemleri başlatıldı. 

Utopia World Hotel'in satışı için kredi devri onaylandı!

Ütopta Turizm İnşaat, Utopia World Hotel'in satış süreci ile ilgili banka ile gerekli anlaşmaya vardı ve banka komite kararı ile kredinin devrine onay verildi.

Utopia World Hotel'in devri için onay bekleniyor!

Utopia World Hotel satış süreci ile ilgili  alınması gereken tüm izinler tamamlandı ve devir için gerekli son aşama olan T.C. Cumhurbaşkanlığı onayı bekleniyor...

Alanya Utopia World Hotel 235 milyon liraya satıldı!

Antalya'nın alanya ilçesinde bulunan gözde otel Utopia World Hotel'in satış onayı çıktı. Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. tarafından alınan otelin satış fiyatı 235 milyon lira olarak belirlendi...

Alanya Utopia World Hotel'in satışı için onay bekleniyor!

Utopia World Hotel'in satışı ile ilgili; Orman Genel Müdürlüğü nezdindeki izin işlemleri tamamlandı ve Cumhurbaşkanlığı makamına onay için sunuldu...

Alanya'daki Utopia World Hotel'in devri için başvuru yapıldı!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel'in devri için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı. 2007'de inşa edilen ve 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa ve binayı da içinde barındıran tesis için 2018'de ön satış sözleşmesi imzalanmıştı.

Utopia World Hotel satış süreci!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Utopia World Hotel'in satış süreci ile ilgili güncelleme yayınladı...

Utopia World Hotel satıldı mı?

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Utopia World Hotel'in satılması hakkında güncelleme yayınladı. Peki Utopia World Hotel satıldı mı? İşte yanıtı...

Utopya Turizm'den Utopia World Hotel'in satışı hakkında açıklama!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Utopia World Hotel 'in satılması hakkında güncelleme yayınladı.

Utopia World Hotel satılıyor!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel satılıyor,  ATG Anex Tourizm Grubuna kiralanması planlanan otel için 4 ay sonra alınan karar doğrultusunda satış süreci başlatıldı.

Utopia World Hotel satıldı mı?

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Utopia World Hotel 'in satın alma opsiyonu ile kiralanması hakkında açıklama yaptı.

alanya Utopia World Hotel Haberi

alanya Utopia World Hotel

ATG Anex Tourism Grup'a bağlı Adalı Otelcilik Turizm, Antalya Alanya'daki Utopia World Hotel için harekete geçti.

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, şirket, turizm, konaklama ve yiyecek hizmetleri alanında faaliyet gösteren Utopia World Hotel'i devralmak için Rekabet Kurumu'na başvuru yaptı.

559 ODASI VAR


Alanya'da Syedra antik kentinin, yakınında 2007'de inşa edilen tesis 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa/bina bulunuyor. 105 bin metrekare arazi üzerine kurulan komplekste 15 bin  metrekare Aqua park ve mavi bayraklı özel plaj da...