28 / 03 / 2024

Alemdara oy birliğiyle toki yetkisi

Alemdara oy birliğiyle toki yetkisi

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk 'e, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında meclis tarafından oy birliğiyle yetki verdi. Evsel Atık Yönetmeliği görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi..

SON DAKİKA: Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi başvurusu reddedildi!

Anayasa Mahkemesi, Ek Motorlu Taşırlar Vergisi'nin (MTV) iptaline yönelik başvuruyu oy birliğiyle reddetti.

İSPARK'a yüzde 100 zam! Yeni tarife isyan ettirdi! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

İSPARK ücret tarifesine mayıs ayında yüzde 25 zam yapılması teklifi oy birliğiyle kabul edildi. Yapılan zamların ardından, İSPARK ücretlerine yeniden zam vatandaşlara isyan ettirdi. Peki, İSPARK ücretleri ne kadar? İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

İzmir Bayraklı'daki emsal artışına yapılan itirazlar reddedildi!

İzmir Bayraklı'da 30 Ekim 2020'de 6,9 büyüklüğünde deprem yaşandı. Deprem sonrasında askıya alınan imar plan notu değişikliğine itiraz edildi. Kentsel Dönüşüm, Deprem ve Afetler Komsyonları, oy birliğiyle itirazların reddine karar verdi.

Apartmanlarda yapılacak değişiklikler için oy birliği mi oy çokluğu mu gerekir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde apartmanlarda yapılacak değişiklikler için oy birliğinin mi oy çokluğunun mu gerekli olduğunu kaleme aldı.

Bahçeşehir'den Halkalı'ya tren hattına onay çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen TCDD Bahçeşehir-Halkalı arası tren hattı işletmeciliğinin başlatılması oy birliğiyle kabul edildi..

Ataşehir'deki 28 bin metrekarelik taşınmazın satışa çıkarılması teklifi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

Boş kapıcı dairesi nasıl kiraya verilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, 41 bağımsız bölümlü sitede oy birliğiyle boş olan kapıcı dairesinin kiralanmasına ancak bazı kat maliklerinin buna karşı çıktığı, kat maliklerinin kiralama için iptal davası açılıp açılamayacağı soruldu. 

Mart GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Mart GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları Ayşe Pınar Massena ve Mehmet Erdoğan'ın adaylıklarının Yönetim Kurulu tarafından da kabul edilerek Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi.

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Martı GYO'nun Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin adaylıklarının, Yönetim Kurulu tarafından kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi. 

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

İzmir Bayraklı'da riskli yapılar için düzenleme!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçede bulunan riskli yapılar için yeni düzenlemeyi hayata geçiriyor. Bayraklı Belediye Meclisi tarafından hazırlanan imar planı notu CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oy birliğiyle kabul edildi. 

İzmir'de ada bazlı kentsel dönüşüm yapılacak mı?

Geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ağır ve orta hasarlı olarak tespit edilen yapılar ile 1998'deki yönetmelik öncesi ruhsat alan veya 6306 sayılı yasayla riskli kabul edilen yapıların dönüşümüne ilişkin düzenleme oy birliğiyle kabul edildi. 

Alemdara oy birliğiyle toki yetkisi Haberi

Alemdara oy birliğiyle toki yetkisi
Ceyhan Belediye Meclisi 'nin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Alemdar Öztürk 'ün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı, açılış ve yoklamanın ardından Atatürk ve aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından başladı. Ceyhan Belediyesi 'nin 2015 Mali Yılı Ücret tarifeleri oy birliğiyle komisyonlara havale edilirken. Evsel Atık Yönetmeliği görüşülerek oy birliğiyle onaylandı. Toplantıda mülkiyeti Ceyhan Belediyesi'ııe ait olan Küçükkırım Mahallesi"ndeki I 190. 1191,1192. 1 193, 1421. İ422. 1423.1424, 1425, 1426, 1461 ile 1462 nolu adalarda bulunan ve toplu konut projesi kapsamında TOKİ 'ye teklif edilen parsellerin, lisanslı emlak komisyoncuları tarafından değerlendirilerek rayiç değeri üzerinden TOKİ 'ye devredilmek üzere Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk 'e meclis tarafından oy birliğiyle yetki verildi.