19 / 04 / 2024

Ali Tekin

Ali Tekin

NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mart 2014 tarihinde Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Sağlam GYO sermayesini 56 milyon YTL'ye çıkarıyor

Ülker Şirketler Topluluğu iştiraklerinden Sağlam Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), sermayesini 14 milyon YTL'den 56 milyon YTL'ye çıkarmak için ortaklarına çağrıda bulunacak.

Alanya'da şok 'kaçak' iddiası!  

Alanya Belediye Meclisi tarafından MHP'li üyesi Mehmet Ali Tekin ortaklığında, Konaklı Mahallesi'nde otel, dükkan ve daire konseptinde yaptırılan inşaat üzerinde fazla kat çıkıldığı söylendi.

Travus Travel Reklam Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Travus Travel Reklam Ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tekin tarafından kuruldu. 

Vali Ali Yerlikaya, inşaat mağdurlarıyla görüştü!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, UG Yapı ve Uğur İnşaat firmaları tarafından mağdur edilen vatandaşlarla görüştü. Buluşmada, UG Yapı ve Uğur İnşaat Şirketleri Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Tekin ve Metin Tamkoç'da bulundu.

Başkentte her yıl 60 milyon dolarlık ‘fuar alanı’ kaybı!

TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve Akyurt Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Tekin Çelik, “Fuar alanının yapılmadığı her yıl 60 milyon dolar kaybediyoruz” açıklanmasını yaptı.

Çeşme’deki o taş ocağı projesine yeni vize!

Tarihi Yarımada’da yargı karşı Ali Tekin Kalker Ocağı yeniden proje hazırladı. Çeşme Germiyan’da yapılması planlanan proje için valilikten onay geldi.

Ali Ağaoğlu, engellilere minübüs sözü verdi!

Bu yıl beşinci kez verilen 'EN' ödüllerinde; aralarında Ali Ağaoğlu, Beren Saat, Sıla, Ahmet Ümit, Özlem Tekin ve Nilgün Belgün'ün de bulunduğu ünlü isimler ödül aldı

Ali Güreli, tarihi binaları otele çevirecek!

Ali Güreli, İstanbul'da Beyoğlu, Galata bölgesi, Boğaz ve Anadolu Yakası'ndaki tarihi binaları otele çevirmek için kolları sıvadı

Ali Ağaoğlu başarı formülündeki üç bileşeni açıkladı!

Ali Ağaoğlu, başarı formülündeki üç bileşeni makul fiyat, dev anketler ve başkalarına da kazandırmak olarak açıkladı

Yaşar Aşçıoğlu: Ali Sami Yen'i tek başıma alacağım

TOKİ, Ali Sami Yen Stadı arsası için 24 Mayıs'ta yeniden ihaleye çıkıyor. Aşçıoğlu ile birlikte 5 şirket şartname aldı

Ali Sami Yen'in arsası yeniden ihaleye çıkarıldı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu arsanın satışı için yeniden ihaleye çıktı

Ali Sami Yen en az 623 milyon eder! Ya Likör Fabrikası?

Habertürk Gazetesi yazarı Yiğit Bulut, bugünkü yazısında Ali Sami Yen arazisini ve Likör Fabrikası'nı ele aldı...

Ali Sami Yen stadı arazisine park önerisi geldi!

Şişli'deki Ali Sami Yen Stadı arazisinin park haline getirilmesi istendi

Ali Sami Yen'de 143 milyon TL buhar oldu!

Seyrantepe-Ali Sami Yen takası sırasında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün kendi çıkarını korumadığı ortaya çıktı

Ali Tekin Haberi

Ali Tekin

NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Kin, Kanber Yücel, İlyas Altın, Habib Yel, Adem Doğan, Yusuf Ağtaş, Nurcan Kin, Şehriban Kin, Rüstem Ağtaş, Mesut Yel, Erol Duğal, Ahmet Karayel, Mustafa Dağdeviren, Kudret Odabaşı, Mustafa Altın, Halil Üstün, Cihan Yılmaz, Birol Ünlü, Ali Tekin, Abdullah Dağdeviren tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)  İnşaat taahhüt işleri, konut, iş yeri, sanayi tesisleri, alt yapı ve üst yapı inşaatları, otel, hastane, turistik tesis işletmeler ve her türlü bina inşaatları yapmak, veya yaptırmak bu amaçla arazi veya arsa satın almak, kiralamak, satmak, kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmak ve sözleşmeye istinaden binalar yapmak, tüm bina inşaatları, tadilatlarını, tamiratlarını yapmak,...