18 / 04 / 2024

Altındağda kentsel yenileme

Altındağda kentsel yenileme

Kısa bir süre önce Altındağ'da 7 mahalleye 7 dev park yapılacağı müjdesini veren Başkan Tiryaki "Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil. Altındağ'da park yapmak için yıkımlar tamamlandı.

Altındağ'da çarpık yapılaşmaya kararlı mücadele!

Bölgede daha önce yaklaşık 2 bin kaçak yapıyı ortadan kaldıran Altındağ Belediyesi, imar planlarına göre okul, yol, park ve diğer sosyal donatı alanlarının yerinde bulunan gecekonduları ortadan kaldırdı.

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Ankara Altındağ'da ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında hak sahiplerine kira yardımları verildi.

Ankara Altındağ'da 26 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan 17 adet gayrimenkulü 26 milyon 35 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da 2.1 milyon liraya satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Altındağda kentsel yenileme Haberi

Altındağda kentsel yenileme

Altındağlıların  aileleri ile birlikte hoş vakit geçirebilecekleri, şehrin gürültüsünden ve iş stresinden kurtulup nefes alabilecekleri alanlara büyük önem veren Altındağ Belediyesi, gerçekleştireceği park projeleri için yıkımlarını tamamladı. 


Kısa bir süre önce Altındağ'da 7 mahalleye 7 dev park yapılacağı müjdesini veren Başkan Tiryaki "Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil. İmar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var. Öncelikle bu gecekonduların yıkımını tamamlamamız gerekiyor. Yapacağımız 7 dev park için de yüzlerce gecekondu yıkmamız gerekti. Kararlı tavrımızla yıkımlarımızı tamamladık. Park inşaatları hızla başladı. Altındağ'a ve Altmdağlılara hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi. 


Altındağ Belediyesi gerçekleştirdiği park projeleri üç ilçeye değer katmaya devam ediyor. 

2004 yılından bu yana ilçeye 30 park kazandıran Altındağ Belediyesi, 7 dev park daha yapmak için...