19 / 04 / 2024

Alya Onist beylikdüzü

Alya Onist beylikdüzü

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri 250 konutluk Alya Onist ile aynı lokasyondaki Alya Onist 2 ve Alya Dolunay projelerinin inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Beylikdüzü Alya Onist satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı bölgesinde inşa edilen Alya Onist projesi satışa çıktı. Projede 2+1 dairelerin fiyatları 475 bin TL'den başlıyor.

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 720 bin TL’den başlıyor!

BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eseri olarak tanımladığı Alya Onist projesinde 0.64 faiz oranı, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme avantajıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor!

BOSS4Gayrimenkul’ün Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Onist’te yüzde 35 peşinata 36 ay taksit fırsatı sunuluyor. Proje 2020 yılının Eylül ayında teslim edilecek...

Beylikdüzü Alya Onist 1 güncel fiyat!

Beylikdüzü Alya Onist 1 güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 8 blok şeklinde yükselen projede toplam 106 konut bulunuyor.

Alya Onist 1 fiyat!

Alya Onist 1 fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Alya Onist 1 ön satışta! 

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın ikinci projesi olan Alya Onist 1, örnek dairesiyle birlikte ön satışa çıkarıldı. Beylikdüzü Kavaklı’da hayata geçirilen projede, lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan daireler, 384 bin TL’den başlıyor...

Beylikdüzü Alya Onist satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı bölgesinde inşa edilen Alya Onist projesi satışa çıktı. Projede 2+1 dairelerin fiyatları 475 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda hayata geçirilem Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat hızla sürüyor. 

Beylikdüzü Alya Grandis satış ofisi!

Alya Grandis projesi BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından Beylikdüzü'de hayata geçirildi. Projede teslimler iki yıl sonra gerçekleşecek...

Alya Grandis Beylikdüzü'nde 700 bin TL'ye! Yeni proje!

Alya Grandis Beylikdüzü projesi BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 100 daire ve 8 dükkana yer verilen projede fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor. 

Beylikdüzü Alya Penta'da banka kredili satışlar başladı!

Akkuş Grup'un Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Penta’da banka kredili satışlar başladı, projede 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor.

Beylikdüzü Alya Penta ödemeleri!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Beylikdüzü Alya Penta projesi 100 konut ve 8 dükkan meydana geliyor. İşte Beylikdüzü Alya Penta ödemeleri...

Alya Penta Beylikdüzü ev fiyatları!

Alya Penta Beylikdüzü ev fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Alya Penta projesinde 2+1'den, 5+1 dublekslere kadar seçenekler sunuluyor...

Alya Onist beylikdüzü Haberi

Alya Onist beylikdüzü

Tekstil, akaryakıt, eğitim, kimya ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Akkuş Gayrimenkul, 2017 yılında Lübnan'lı El Khatib Group ile BOSS4 Gayrimenkul şirketini kurdu. Şirket, Alya markasıyla, dört yılda dört projeyi hayata geçirdi. Ekonomist'te yer alan habere göre ortaklığın prestij projesi olan Beylikdüzü'ndeki Alya Grandis, 10 blokta, 100 konut ve sekiz ticari üniteden oluşuyor. Teslimleri gerçekleştirilen projede yaşam başladı.

İnşaat çalışmaları tamamlanan projede, bu ay teslimlere başlanacak. Beylikdüzü Kavaklı'da hayat bulan Alya Marin, dokuz blokta, 64 daire ve 10 dükkândan oluşuyor. 

İnşaat çalışmalarının yüzde 60'ı tamamlanan projenin, aralık ayında teslim Abdülkadir Akkus edilmesi hedefleniyor. Markanın Beylükdüzü bölgesi dışındaki ilk projesi olan Alya Teras, Levent'te yer alırken toplam 129 daire ve sekiz dükkândan oluşuyor. Projenin Eylül 2021'de teslim edilmesi hedefleniyor.

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı...