25 / 04 / 2024

ANGİAD

ANGİAD

Ankara Genç İşadamları Derneği'nin (ANGİAD) Fatma Semiz başkanlığında dernek üyeleri, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün ve yönetimiyle bir araya geldi.

Ankaralı inşaatçılar uluslararası pazarda destek bekliyor!

Ankara Genç işadamları Derneği (ANGİAD)'nin Fatma Semiz başkanlığında dernek üyeleri, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün ve yönetimiyle bir araya geldi.

Ankara kentsel estetiğe önem veriyor!

Kent estetiğinin önemine işaret eden Pınar Özcan, "Günümüz insanı, geçmişin doğal yapısı içinde modern yaşamak istiyor. Ankara bu anlamda kentsel estetiğe verdiği önemle geçmişle bugünü uyumlu bir şekilde birleştirmeyi başarmıştır." dedi.

Kalekol Projesi için ANGİAD seferberlik başlattı!

Ankara Genç İşadamları Derneği, sınır karakollarının yenilenmesi hedefleyen Kalekol Projesi'nin biran önce hayata geçirilmesi için desteğe hazır olduklarını bildirdi

ANGİAD: Atatürk Orman Çiftliği emin ellerde!

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Abdullah Değer, "Atatürk Orman Çiftliğinin (AOÇ) emin ellerde olduğuna inançlarının tam olduğunu" kaydetti

ANGİAD Başkanı Değer: Başkent’e yeni çevre yolu gereksiz değil büyük ihtiyaçtır!

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Abdullah Değer, Ankara’nın trafik yoğunluğu bakımından adeta İstanbul’la yarışır hale geldiğini, yeni bir çevre yolunun büyük bir ihtiyaç olduğunu söyledi

ANGİAD Başkanı Abdullah Değer: Atatürk Orman Çiftliği, modernlikten çok uzak!

ANGİAD Başkanı Değer, "Atatürk’ün modern bir çiftlik kurulması yönündeki talimatıyla oluşturan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ), modernlikten çok uzak, Atamızın mirasına yakışmayacak halde" değerlendirmesinde bulundu

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi istihdama umut olacak!

ANGİAD Başkanı Emre Altındağ, 16 maddelik destek ve önlem paketinde yer alan, “OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi” uygulamanın istihdama umut olacağını söyledi.

Güneydoğu yatırım hamlesi memnun etti!

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Emre Altındağ, Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır'da açıkladığı Güneydoğu yatırım hamlesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Yatırım için finansman maliyetleri düşmeli!

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Emre Altındağ, Merkez Bankası'nın kademeli faiz indiriminin reel sektöre tam anlamıyla yansımadığını belirtti.

İnşaatçılar uluslararası pazarda destek bekliyor!

ANGİAD Başkanı Fatma Semiz, dernek üyeleriyle, Türkiye Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti. Toplantıda inşaat sektörünün yurt içinde ve yurt dışındaki sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.

ANGİAD ve TMB bir araya geldi!

Ankara Genç İşadamları Derneği'nin (ANGİAD) Fatma Semiz başkanlığında dernek üyeleri, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün ve yönetimiyle bir araya geldi.

Ankaralı inşaatçılar uluslararası pazarda destek bekliyor!

Ankara Genç işadamları Derneği (ANGİAD)'nin Fatma Semiz başkanlığında dernek üyeleri, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün ve yönetimiyle bir araya geldi.

ANGIAD ve Müteahhitler Birliği inşaat sektörünün sorunlarını konuştu!

ANGIAD Başkanı Fatma Semiz, dernek üyeleriyle, Türkiye Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti. Toplantıda inşaat sektörünün yurt içinde ve yurt dışındaki sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.

Bakan Güllüce'den Akköprü projesine destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, ANGİAD yönetim kurulu üyesi işadamlarının hazırladığı 800 yıllık Akköprü ile ilgili projelerine destek verdi. Güllüce, 'Proje Ankara için önemli' dedi.

Adem Akın: İnşaat sektörünün geleceği parlak!

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akın, güven ortamı sağlandığı sürece inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu söyledi. Akın, Başkent ekonomisinin hızlı büyüme trendini devam ettireceğini de kaydetti.

Adem Akın: Güven ve istikrar inşaat sektörünü büyütür!

ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akın, güven ortamı sağlandığı sürece inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu söyledi. Akın, “Ankara’da önümüzdeki dönemde de çok büyük yatırımlar yapılacak" dedi...

Ankara'da emlak yatırımcısını üzmeyen tek bölge İncek!

İncek'in altın cağını yaşadığını söyleyen ANGİAD Emlak Komisyonu Üyesi Yıldıray Yoldar. "Bugün yatırımcısını üzmeyen yerlerin basında İncek geliyor. Konut ve arsa satısı cok yoğun ve fiyatlar giderek artıyor" dedi.

Yıldıray Yoldar: İncek altın çağını yaşıyor!

ANGİAD Emlak Komisyonu Üyesi Yıldıray Yoldar, “ Bugün yatırımcısını üzmeyen yerlerin başında İncek geliyor. Konut ve arsa satışı çok yoğun ve fiyatlar giderek artıyor ” diyor.

Oğuzhan Kara: İş kazaları yalnızca yasalarla önlenemez!

ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Av. Oğuzhan Kara, iş kazaları karnesi hayli kötü olan Türkiye'de, sorunun yasalarla çözülemeyeceğini söyledi. "Asıl mesele mevzuatın yetersiz olması değil, mevzuatın uygulanmasındaki yetersizlik ve denetim noksanlığıdır" dedi..

ANGİAD Haberi

ANGİAD

Ankara Genç İşadamları Derneği'nin (ANGİAD) Fatma Semiz başkanlığında dernek üyeleri, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün ve yönetimiyle bir araya geldi. Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Semiz; ANGİAD'ın TMB ile yakın diyalogda bulunduğunu, kendi müteahhit üyelerinin sorunlarının çözümünde her zaman iş birliği içerisinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi. Mithat Yenigün'ün kendisi için bir aile büyüğü olduğunu da vurgulayan Başkan Semiz, "İş hayatını, çalışmalarını ve başarılarını da çok iyi biliyor ve kendisinin Müteahhitler Birliği için büyük bir şans olduğuna inanıyorum. Esasen Sayın Yenigün'ün sosyal ilişkileri ve sivil toplum örgütlerindeki başarıları herkesçe bilinmektedir. Bu başarıların Türkiye Müteahhitler Birliği'ne ve müteahhitlerin sorunlarına en etkili çözümü bulmada ciddi rol oynadığını düşünüyoruz" dedi. TMB Başkanı Yenigün de sektörün yaşadığı sorunlara ilişkin çarpıcı...