19 / 04 / 2024

ankara altındağ yıkım çalışmaları

ankara altındağ yıkım çalışmaları

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,"Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil. İmar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var." dedi.

Ankara'da yıkım sırasında çöken bina gecekondunun üzerine devrildi!

Ankara'da kentsel dönüşüm çerçevesinde sürdürülen yıkım çalışmaları sırasında 5 katlı bir binada göçük meydana geldi. Yıkılan binanın yanındaki gecekondunun üzerine devrilmesi sonucu burada yaşayan engelli Öcal Çetinkaya göçük altında kaldı.

Altında adeta tüm ipler koptu! Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın

Altında adeta tüm ipler koptu... Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Tuzla’da deprem teyakkuzu! Binalar boşaltıldı, yıkım başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerini ardından olası bir deprem tehlikesi yaşayan İstanbul’un en riskli ilçelerinden Tuzla’da, orta hasarlı olduğu belirlenen binaların yıkım süreci başladı.

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde! Başvurular bu tarihte resmen başlıyor! Sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde... Başvurular bu tarihte resmen başlıyor... Sakın kaçırmayın... 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde! Başvuruları sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde... Başvuruları sakın kaçırmayın...

İstanbul'da 200 yıl genelev olarak kullanılan binanın yıkımı esnasında tarihi bir keşif yapıldı

İstanbul'un Karaköy semtinde 200 yıl boyunca genelev olarak kullanıldıktan sonra kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binanın altından tarihi bir keşif yapıldı.

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Samsun Saathane Projesi'nde 8 katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saathane Projesi kapsamında yıkım çalışmaları tam gaz ediyor. Proje kapsamında 8 katlı bir yapının yıkımı daha gerçekleşti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Eyüpsultan Gençlik Parkı'nda yıkım grevi!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım kararı alınan Eyüpsultan Geçnlik Parkı'nda yıkım kararının bozulmasını isteyen vatandaşlar grev yapıyor. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

ankara altındağ yıkım çalışmaları Haberi

ankara altındağ yıkım çalışmaları

Altındağlıların aileleri ile birlikte hoş vakit geçirebilecekleri, şehrin gürültüsünden ve iş stresinden kurtulup nefes alabilecekleri alanlara büyük önem veren Altındağ Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandırmak için çalışmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Doğantepe Mahallesi'nde çok yakında yapımına başlanacak 200 dönüm büyüklüğündeki dev park için bölgedeki yıkım çalışmalarını tamamladı. 650 gecekonduyu yıkan Altındağ Belediyesi, park için ihale sürecini de tamamladı. 


DOĞANTEPE MAHALLESİ YEMYEŞİL OLACAK

Doğantepe Mahallesi'nde yapılacak dev park, tam 200 dönüm büyüklüğünde bir alanı kapsayacak. Yıkımlarla elde edilen alan, doğal ve yemyeşil atmosferiyle mahallenin çehresini tümüyle değiştirecek. Yeşil alanlarının genişliğiyle mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldıracak olan parka, 30 değişik türde bitki dikilecek. Yeşil alanları, bitki örtüsü ve seyir teraslarıyla göz doldurması beklenen parkın, yürüyüş ve spor alanları,...