19 / 04 / 2024

ankara gelişiyor

ankara gelişiyor

Başkan Gökçek, ideolojik meslek odaları ve muhalefete rağmen Ankara'da 22 yılda hayata geçirilen rekor projeleri tweetledi. Gökçek "En zengin kentimizi yeni projelerle daha da geliştireceğiz" dedi.

Pınar Özcan: Ankara estetik bir kent olma yolunda ilerliyor!

Ankara'nın estetiğine kadın eli değecek ANGIAD Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Özcan, Ankara'nın estetik bir kent olma yolunda ilerlediğini ancak daha yapılacak pek çok düzenleme olduğunu söyledi.

Ünal Pala: Ankara yakın gelecekte farklı bir kimliğe bürünecek!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, son birkaç yıl içinde birbirinden başarılı proje konut ve iş merkezlerinin yükselmeye başladığı Ankara'nın yakın gelecekte farklı bir kimlik ve silüete bürüneceğini kaydetti.

Çelik konstrüksiyon bina nedir? 178 metrekare 3+1 çelik konstrüksiyon bina fiyatı ne kadar?

Gelişen teknoloji ile beraber sadece kullandığımız cihazlar değil aynı zamanda mimari yapılarda gelişiyor. Buna en iyi örnek ise çelik konstrüksiyon binalar. Peki, çelik konstrüksiyon bina fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yapay zeka günden güne gelişiyor! Bilim insanları şimdi de bunu deniyor 

İnsanoğlu, on yıldır mevcut verileri analiz etmek için yapay zekayı (AI) kullandı. Şimdi bilim adamları bunu yeni bir seviyeye taşıyor -  Sanal platformlar içerisinde oyunlarda İçerik oluşturmayı Reklamcılığa çevirecek.

Bluetooth hoparlörlerde en beğenilenler! 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Taşınabilir hoparlörlerde pil dayanıklılığı, ortam ışıkları gibi özellikler gelişiyor. Şu an çok tercih edilen hoparlörlerin fiyatları ve özelliklerine baktık.

Türkiye'de 2022'nin ilk yarısında milyar dolarlık hububat ihracatı

Türk hububat sektörü gelişiyor. Bu yılın ilk yarısında 2021 yılına kıyasla yüzde 31,5 artış gösterdi.

Samsung 4K TV fiyatları ne kadar? İşte Samsung 4K TV 16 Nisan 2022 fiyat listesi!

Televizyon teknolojisi hızla gelişiyor. Televizyon denilince akla ilk gelen markalardan biri olaran Samsung’un Nisan ayı indirimleri devam ediyor...İşte Samsung 4K TV 16 Nisan 2022 fiyat listesi!

Metaverse'te emlak piyasası hızla gelişiyor!

Metaverse teknoloji, deneyimi ve yüksek finansal sermayesi olan kurum ve yatırımcıların ellerini güçlendiren bir unsur olarak dikkat çekiyor. Yatırımların odak noktasında ise sanal emlak piyasası bulunuyor. 

Almanya'da kira artışının kısıtlanması önerisi kabul edilmedi!

Almanya’da 26 Eylül seçimlerinde birinci olan Sosyal Demokrat Parti ile ortaklık kurmak istediği Yeşiller ve Liberaller arasındaki koalisyon anlaşması hızlı gelişiyor. Seçimler öncesi, “Servet vergisi gelecek. Kira artışı yasaklanacak. Emlak vergileri artacak” iddiaları ise boşa çıktı.

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Ankara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde sınır değişikliği!

Ankara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi sınırlarında değişiklik yapılması hakkında karar bugünkü 31226 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara-Ankara projesi tüketici davasıyla ilgili yeni gelişme!

Yapı Kredi Koray GYO'ya karşı açılan tüketici davası ile ilgili olarak yeni gelişme yaşandı. Şirket lehine davanın reddine karar vermiş olduğu, karara karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki hafta içerisinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yolunun açık bırakıldığı açıklandı.

ankara gelişiyor Haberi

ankara gelişiyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçtan çarpıcı rakamlar ortaya çıktı. Kişi başına kullanılabilir ortalama gelirde 20 bin 446 TL ile Ankara ilk sırada yer alırken İstanbul 2. sırada kaldı. Araştırma sonuçlarını Twitter hesabından paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 22 yıllık belediye başkanlığı döneminde Ankara'ya verdiği hizmetleri paylaştı. Gökçek, Ankara'daki bu gelişiminin gurur verici olduğunu ifade etti. 


TEK TEK TWEETLEDİ 


CHP muhalefeti ve ideolojik meslek odalarına rağmen Ankara'yı Türkiye'nin en zengini yaptıklarını belirten Başkan Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan adeta gövde gösterisi yaparak Ankara'daki başlıca gelişmeleri tweetledi. 


ANKARA 22 YILDA REKORLAR KENTİ OLDU


 22 senede kentimizin nüfusu iki kat artarken, en zengin kent olmak Ankara'nın gururudur. 

 Dünyada 5 milyonluk kentler arasında trafiği en rahat olan kent...