28 / 03 / 2024

Ankara Golfkent finalist

Ankara Golfkent finalist

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi Konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Ankara Golfkent Sign of City Awards’ta finalist oldu!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi Konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü!

Turyap Holding, Ankara Golfent'te bulunan konut, villa, işyeri, otel, okul ve hastane imarlı 26 arsayı satıyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları ise yüzde 50 düştü.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsa satılıyor!

Turyap Holding, Ankara Golfent'teki 26 adet imarlı arsayı satıyor. 2 bin metrekare ile 50 bin metrekare arasında değişen arsalar yatırımcılar için satışa çıkıyor.

Parlamenter Golf Life'tan yabancılara özel kampanya!

Yabancıya konut satışını artırmak için yeni bir kampanya başlatan Ankara Golfkent, Golfkent’in Parlamenter Golf Life etabından konut alan yabancı yatırımcıların vatandaşlık masraflarını karşılıyor.

Ankara Golfkent’in temeli atıldı!

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Parlamenterler Golf Life'ta 395 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

TURYAP’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in 50 bin metrekarelik arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Parlamenterler Golf Life projesinin temeli 2 Aralık 2018 Pazar günü atılacak.

Ankara Golfkent arsaları satışa çıktı!

Ankara Golfkent’teki konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar inşaat şirketleri, kooperatifler, müteahhitler ve yatırımcılar için satışa sunuldu.

Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi!

Turyap Holding, Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Ankara Golfent'teki 26 imarlı arsayı 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14:00'da satışa çıkardı. Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsa bugün satışta!

Turyap Holding, Ankara Golfent'teki 26 adet imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi bugün saat 14:00'da düzenlenecek. 

Ankara Golfkent arsaları 28 Eylül'de satılacak!

Ankara Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuldu. İhale 28 Eylül 2018’de gerçekleşecek.

Ankara Golfkent’teki imarlı arsalar 28 Eylül'de satışta!

Turyap Holding, Ankara Golfkent'teki imarlı arsaları satıyor. 26 imarlı arsa, kapalı teklif usulüyle 28 Eylül'de satışa çıkacak. 

Ankara Golfkent'te 385 bin TL'ye satılık 2+1 daire!

Ankara Golfkent projesindeki konutlar TURYAP aracılığıyla satışa çıkarıldı. Hemen teslim edilen konutların fiyatları 385 bin TL'Den başlıyor...

Ankara Golfkent arsaları satışta!

Ankara Golfkent'te yer alan konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuluyor.  Arsa alanı 1 milyon 260 bin metrekare olan Golfkent'te 2.640 konut bulunuyor. 

Ankara Golfkent finalist Haberi

Ankara Golfkent finalist


Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi Konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.  Bu yıl 21 kategoride ödüller sahiplerini bulacağı yarışmada Ankara Golfkent, binanın kot aldığı noktadan itibaren 10 kat altındaki konut kategorisinde yarışıyor.


Çevreci olmasıyla dikkat çekiyor

Çevreci ve sürdürülebilir vizyona sahip projelerin yaratılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen “Sign of the City Awards”, bu yıl yeni kategori olarak ‘En iyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ ve ‘Genç Mimar Teşvik’ dallarına da yer verecek.


Çevreci yönü ile öne çıkan Ankara Golfkent projesi toplam 1 milyon 260 m2 alanda 4 etap üzerinde yatay, dikey blok ve villaların yer aldığı 700 bin metre kare yeşil alanı ile Türkiye’nin...