26 / 04 / 2024

Ankara Golfkent ihalesi

Ankara Golfkent ihalesi

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in konut ve ticari imarlı arsaları 9 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 14’te Ankara Golfkent satış ofisinde düzenlenen açık artırma ile satışa sunuluyor.

TOKİ'den Ankara'ya 1.012 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara projesinin ihalesi yarın saat 11.00'de yapılacak. Söz konusu projede 1.012 konut yer alacak.

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

TOKİ'nin Ankara'daki yeni projesi için flaş erteleme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesinin ihalesi 15 Kasım tarihine ertelendi. Söz konusu ihale 11 Kasım'da yapılacaktı.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü!

Turyap Holding, Ankara Golfent'te bulunan konut, villa, işyeri, otel, okul ve hastane imarlı 26 arsayı satıyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları ise yüzde 50 düştü.

TOKİ Ankara Ayaş ihalesi 19 Haziran'da!

Ankara İli, Ayaş İlçesi 3.Etap 83 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsa satılıyor!

Turyap Holding, Ankara Golfent'teki 26 adet imarlı arsayı satıyor. 2 bin metrekare ile 50 bin metrekare arasında değişen arsalar yatırımcılar için satışa çıkıyor.

Kanal Ankara'nın ihalesi çok yakında!

Ankara halkının merakla beklediği ve 3 milyon metrekarelik alanı kaplayan Kanal Ankara projesinin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak...

Parlamenter Golf Life'tan yabancılara özel kampanya!

Yabancıya konut satışını artırmak için yeni bir kampanya başlatan Ankara Golfkent, Golfkent’in Parlamenter Golf Life etabından konut alan yabancı yatırımcıların vatandaşlık masraflarını karşılıyor.

Ankara Golfkent’in temeli atıldı!

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Parlamenterler Golf Life'ta 395 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

TURYAP’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in 50 bin metrekarelik arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Parlamenterler Golf Life projesinin temeli 2 Aralık 2018 Pazar günü atılacak.

Ankara Golfkent arsaları satışa çıktı!

Ankara Golfkent’teki konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar inşaat şirketleri, kooperatifler, müteahhitler ve yatırımcılar için satışa sunuldu.

TOKİ Ankara Etimesgut ihalesi yarın!

Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Etiler Mahallesi 146 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi!

Turyap Holding, Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Ankara Golfent'teki 26 imarlı arsayı 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14:00'da satışa çıkardı. Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi.

Ankara Golfkent ihalesi Haberi

Ankara Golfkent ihalesi


Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in konut ve ticari imarlı arsaları 9 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 14’te Ankara Golfkent satış ofisinde düzenlenen açık artırma ile satışa sunuluyor.


Ankara’nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu’nda ilk durağı Çankaya Üniversitesi ve Toki Turkuaz Konutları’nda yapımı planlanan Kızılay-Çayyolu Temelli arasındaki yeni metro hattına yakın, konut, iş merkezleri, ticari üniteler, anaokulu, ortaokul, sağlık tesisi ve spor tesisine uygun, planları ve projeleri hazırlanmış, ruhsat aşamasında imarlı arsalar muhammen bedeli 400 Bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.


Müzayede kapsamında muhammen bedelleri 7 milyondan başlayan 825 konut yapımına uygun 5 adet arsa, 762 binden başlayan fiyatlarla tali iş merkezi ve ticari ünite imarlı 10 adet arsa satışa sunuluyor. 




Arsa Alana Satış Desteği 




Ankara Golfkent müzayedesi ile satışa...