19 / 04 / 2024

ankara namık kemal mahallesi kentsel dönüşüm

ankara namık kemal mahallesi kentsel dönüşüm

Bakanlar Kurulu'nun aldığı ''riskli alan'' kararlarından biri olan Ankara Namık Kemal Mahallesi riskli alan kararı Danıştay tarafından iptal edildi. Mahallenin herhangi bir risk taşımadığı belirtildi...

Ankara Çankaya'da bazı bölgeler riskli alan ilan edildi!

Ankara Çankaya Namık Kemal Mahallesi'nde bulunan bazı bölgeler riskli alan ilan edildi

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023!

Herkes başvurabiliyor! Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 10 Mart 2023 olarak belirtildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 8 adet iş yerini 3 yıllığına kiraya veriyor! 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi binasında bulunan 8 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Ankara Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı iddiaları mecliste!

Ankara'da bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı ve çeşitli projelere dahil edileceği iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabıyık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Namık Tanık'tan sokakta yaşayan Hasan’a yardım eli!

Başkent Ankara'da sokakta yaşayan ve karnını zorluklarla doyuran 29 yaşındaki Hasan'ın hayata bakışı dinleyenlerin içini ısıttı.  Konuşması sosyal medyayı sallayan Hasan'a, Çankırılı iş adamı Namık Tanık yardım eli uzattı. 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

Kahramanmaraş Namık Kemal Gençlik Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olma özelliğini taşıyacak olan Namık Kemal Gençlik Merkezi’nin inşaatını sürdürüyor.

Emlak Konut ile Maliye Bakanlığı'ndan Ankara'ya yeni proje!

Emlak Konut ile Maliye Bakanlığı, Maliye Hazinesi'ne ait Ankara Çankaya Yenişehir ve Namık Kemal mahallelerinde bulunan toplam 88 bin 89 metrekare büyüklüğündeki arsaları ihale etmek için protokol imzaladı.

Namık Kemal Üniversitesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık lojman!

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından mülkiyeti üniversiteye ait kullanım vasfını yitirmiş 22 adet daireden oluşan lojman ihale usulü ile satılıyor...

Düzce Namık Kemal ilkokulu yeni binasına kavuşuyor!

Düzce kent merkezinde 1999’da yaşanan depremden bu yana çelik konstrüksiyon binada eğitim veren Namık Kemal ilkokulu yeni binasına taşınacak.

İskenderun Namık Kemal Ortaokulu yenilendi!

İskenderun Namık Kemal Ortaokulu'nda ders zili çaldı. 20 yıldan bu yana herhangi bir tadilat ve benzeri çalışmanın yapılamadığı okulda Yaz tatilinde başlayan çalışmalar okul idareci öğretmen ve hizmetli personelinin özverili çalışmaları ile sonlandırıldı.

ankara namık kemal mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

ankara namık kemal mahallesi kentsel dönüşüm
Danıştay 14. Dairesi Ankara'da Namık Kemal Mahallesi için Bakanlar Kurulu'nun verdiği riskli alan kararını iptal etti. Danıştay, gerekçeli kararında riskli alan ilan edilen mahalleyle ilgili kararın ''can ve mal kaybına yol açma riski taşıdığına dair somut herhangi bir bilgi içermediğini'' belirtti.


Kentsel dönüşüm yasası olarak kullanılan  6306 sayılı Afet Yasası'na ilişkin Danıştay 14. İdare Mahkemesi'nin verdiği iptal kararının gerekçeleri arasında Namık Kemal Mahallesi'ne ait eski raporların dikkate alınmadığı belirtildi.


Sol...