18 / 04 / 2024

ankarada projeler

ankarada projeler

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Esat Caddesi'ni de yepyeni kaldırım taşlarıyla donatıyor. Başkent'in dört bir tarafında başlatılan asfalt ve kaldırım seferberliği devam ediyor.

Ankara TİMAKADEMİ2023 çalışmalarının son durağı oldu!

'TİMAKADEMİ2023'ün son durağı Ankara'da, başkentin teknoloji altyapısı ve nitelikli insan kaynağı ile bir ihracat ve teknoloji merkezi olabileceğine dikkat çekildi.

Murat Akça: Ankara gayrimenkulde güneye yöneliyor!

Büyümesini sürdüren Ankara, yapılan yatırımlar sayesinde dev bir şantiye konumuna geldi. Başkent halkı artık kent merkezine sıkışmaktansa daha geniş bölgelerde yaşamını sürdürmeyi tercih ederken yatırımlar da bu noktada gelişiyor.

Ünal Pala: Ankara yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala: Son yıllarda İstanbul'da birbirine benzeyen projeler hem müşterilerin hem de yatırımcıların ilgisini Ankara'ya çekiyor. Ankara'da 25-30 yıl kadar önce metrekare birim fiyatları yükseliyor.

Ons İnşaat'tan Ankara'da dev proje!

Ons İnşaat Grubu, Ankara'da dev bir projeye imza attı. Şirket, 800 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmeler ve 1 yıllık hazırlıkla ortaya çıkan projeyi lansman dönemine özel ödeme şartlanyla satışa sundu.

Uptouınincek Yazı Kampanyayla Karşılıyor!

Baskent'te güven unsuru ile ön plana çıkan Uptownlncek Projesi, yüzde 30 peşin, kalanı Haziran 2015'te yapılacak Teslimde Ödemeli kampanya başlattı. Ankara'nın göl ve orman manzaralı projesi, Uptownincek çok büyük avantajlar sağlayacak.

Antalya'daki yeni projeler Ocak'ta sırayla ihaleye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in 2015'te tanıtımını yaptığı projeler, yeni yılın ilk ayında peşi sıra ihaleye çıkıyor.

İskenderun'a dev projeler!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmenin heyecanını yaşayan İskenderun Belediye Başkanı Şeyfi Dingil, "57 yıl aradan sonra iktidarla buluşup dev projeler yaptık" dedi.

Mehmet Çerçi yeni projeler için Ankara'ya gitti!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hedeflediği yeni projeler için fikir alışverişinde bulunmak ve destek almak amacıyla geçtiğimiz günlerde Ankara'da Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Osmaniye’nin Masal Parkı çalışması Yıldızlı Projeler ödülünü aldı!

Sinema oyuncusu Cengiz Küçükayvaz’ın sunumu ile 4 Aralık 2015 Cuma günü Wow Airport Otel’de düzenlenen ATRAX Gala Gecesi’nde Masal Parkı çalışmasıyla Osmaniye Belediyesi Yıldızlı Projeler Kategorisinde ödüle layık görüldü.

İzmir’de yeni projeler ile yeşil alan artacak!

İzmir’de yeni projeler ile hem yeşil alan artırılacak, hem de halkın denize ulaşımı kolaylaştırılacak. Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda, karayolunu yeraltına alarak 42 bin metrekarelik yeşil alan oluşturacak.

Ispartakule alım satım yapılabilen projeler!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008 yılında intihar eden Abidin Cevher Özden nedeniyle ‘tedbir şoku’ yaşayan Ispartakule'de satışlar yeniden başladı. İşte satışların bir süre durduğu Ispartakule'de alım satıp yapılabilen projeler...

Abdulkadir Şahiner'den Sungurlu'ya vizyon kazandıracak projeler!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu’ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Şahiner, Bizim Sevdamız Sungurlu’dur. Vizyon kazandıracak projelerimiz sayesinde Sungurlumuz gelişiyor, güzelleşiyor" dedi.

Seçim bitti, projeler peş peşe geldi! İşte yeni projeler...

2015 yılını iki seçimle durgun geçiren gayrimenkul sektöründe seçimden tek parti iktidarının çıkmasının ardından lansmanlar hızlandı. Bu kapsamda ertelenen projeler de birbiri ardına satışa çıkıyor.

Mega projeler ülkeye değer katıyor!

ÜLKEMİZ mega projelerle gelişmişliğini daha da ilerletmekte ve ekonomisini canlandırmaktadır. Özellikle 3. Havalimanı ve 3 Köprü gibi projeler ülkemize değer katmaktadır. Ülkemizin bu projelerini engellemek isteyenler oldu ise de başaramamışlardır.

Canpa Şirketler Grubu Mutlu Ofis sloganıyla projeler hazırlıyor!

İş yaşamında tüm geleneksel alışkanlıkları değiştiren ve yerleşik kalıpları yıkan Y kuşağı, inşaat şirketleri bu talepleri dikkate alarak 'Mutlu Ofis' sloganıyla büyük projeler hazırlıyor.

Yeni projeler seçimleri bekliyor!

1 Kasım seçimlerinin ardından İstanbul'da çok sayıda konut projesinde resmi satışların Kasım ayında başlaması bekleniyor. İşte Dragos'tan Topkapı'ya kadar yayılan, lansman için gün sayılan projeler...

Nihat Zeybekci: Seçim sonrası vizyon projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Seçim sonrası Kanal İstanbul, 3. havalimanı, 3. köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak."

Nihat Zeybekci: Mega projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: "Yeni dönemde ekonomi yönetiminin listesinin ilk sırasında yoksulluğun ortadan kaldırılması var. Ayrıca Kanal İstanbul, 3'üncü Havalimanı, 3'üncü Köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak. " dedi.

ankarada projeler Haberi

ankarada projeler

Başkent'in dört bir tarafında başlatılan asfalt ve kaldırım seferberliğine devam eden Büyükşehir Belediyesi, tatil mevsimiyle birlikte çalışmalarını merkezde de yoğunlaştırdı.



Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Tunalı Hilmi Caddesi'nin ardından şimdi de 1500 metrelik Esat Caddesi'nde eski kaldırımları sökerek, yerlerine yepyeni, modern ve bazalt kaplamalı beton bloklar döşüyor.Bölgede oturan vatandaşların çalışmalardan rahatsız olmaması için özen gösterildiğini kaydeden yetkililer, yenileme çalışmaları kapsamında Esat Caddesi'nin, engelli vatandaşların da kullanımına uygun bir şekilde yepyeni kaldırıma kavuşturulduğunu anlattılar.


ENGELLİ VATANDAŞLAR DA DÜŞÜNÜLÜYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi logolu taşlarla süslenen yeni kaldırımlar, engelli vatandaşlar da düşünülerek dizayn ediliyor. Görme engelliler için kılavuz beton parke ve uyarıcı beton parkenin kullanıldığı kaldırımlar, çift yönlü olarak yenileniyor.


2.80 ve 2.30 metre genişliğinde çift yönlü olarak düzenlenen çalışmalar kapsamında, Esat Caddesi'nde 8 bin...