23 / 04 / 2024

antalya belediye projeleri

antalya belediye projeleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel: '' Boğaçayı projemiz Türkiye’nin Kanal İstanbul’dan sonraki ikinci çılgın projesi. Projede büyük bir yat limanı, 40 kilometrelik yeni bir sahil oluşturulacak.'' dedi.

Cengizhan Gököz: Belediyeler emlak ofisine döndü!

Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin arsa emlak ofisine dönüştüğünü kaydeden Avukat Cengizhan Gököz, meclis görüşmelerinde yapılan plan tadilatlarının tamamına yakınının ranta dayalı olduğunu söyledi .

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Belediye Antalya'da KDV'den muaf arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 8 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya'da belediye 4 arsa satacak! Bu fırsat kaçmaz!

Kumluca Belediye Başkanlığı tarafından Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mavikent mahallesinde yer alan 4 adet arsa ihale ile satılacak.

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Antalya Döşemealtı'nda 45 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Belediye Başkanlığı, Döşemealtı'nda yer alan arsayı 45 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Döşemealtı'nda 25 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Döşemealtı/Antalya Belediye Başkanlığı, Antalya Yağca Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 25 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Antalya, vizyon projelerle çağ atlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehir haline getiriyor.

Antalya ATKOM binasının inşaatı tam gaz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Antalya Akıllı Kent Projeleri”nden bahsetti.

İşte Antalya’nın mega projeleri!

Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega projenin inşa ediliyor. İşte Antalya’nın mega projeleri..

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Antalya'nın mega projelerinde çalışmalar sürüyor!

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel,'' iddialı 3 proje ile Antalya’ya yeni bir görünüm kazandırırken, ekonomiyi de canlandırmayı hedefliyor'' dedi.

antalya belediye projeleri Haberi

antalya belediye projeleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel'le hem 15 Temmuz askeri darbe girişimi hem de dış ilişkilerin turizme etkisini konuştuk. Başkan Türel, Antalya'yı geleceğe taşıyacak olan vizyon projelerini anlattı.


15 Temmuz’da neler yaşadınız?


Kötü bir geceydi, herkes gibi televizyondan öğrendik. Bir askeri darbe hiç aklıma gelmedi. Fakat sonrasında Başbakanımızın açıklamalarıyla üzüntü içinde kaldım. Siyasi bir ailenin içinde büyümüş biri olarak darbelerin bu ülkeye nasıl zararlar verdiğini çok iyi biliyorum. Ayrıca bir demokrasi şehidinin adını taşıyorum. O geceye dönersek buna sessiz kalmam mümkün değildi. Hemen güvenlik güçleri ile irtibata geçtim. İstanbul’daki tankların Boğaziçi Köprüsü’ndeki görüntüsü burada olmamalıydı. Antalya’da bütün iş makinelerini garnizonun kapısına yığdık. Yine Jandarma Komutanlığı’nın önünde de benzeri bir işlemi yaptık ve tüm çıkışları iş makinelerimizle kapattık. Sayın valimizin...