18 / 04 / 2024

antalya boğaçayı projesi

antalya boğaçayı projesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geçmişte Konyaaaltı Sahil Projesi’ne yönelik de itibarsızlaştırma çalışmaları yapıldığını söyledi.

Antalya Boğaçayı’nda kanal görüntüsü şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın değerine değer katacak Boğaçayı Projesi’nin ilk etabı büyük bir hızla devam ediyor.

Antalya, vizyon projelerle çağ atlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehir haline getiriyor.

Boğaçayı Projesi'nin ilk etabı bu yıl tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye’nin en önemli projelerinden Boğaçay Projesi'nin ilk etabının bu yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Boğaçayı Projesi'nin ilk etabı 1 milyar TL'ye mal olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Boğaçayı Projesi'nin Antalya'ya çok büyük bir zenginlik katacağını belirtti.

Boğaçayı projesi Antalya'ya değer katacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Boğaçayı için çalışmalar başladı. Proje Antalya'ya değer katacak.

Antalya Boğaçayı Projesi'nde çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Boğaçayı projesi için start verildiği belirtildi.

Antalya Boğaçayı Projesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve 10 bin kişiye istihdam sağlaması hedeflenen, içerisinde köprülerin, film platolarının olacağı 1 milyar liralık Boğaçayı Projesi'nde sona gelindi.

Antalya Boğaçayı projesinde değişiklik!

Antalya’nın çılgın projesi olarak adlandırılan Boğaçayı Projesi’nde küçük değişiklikler yapıldı. Değişiklik ile birlikte marinadan vazgeçildi.

Antalya Boğaçayı Projesi meclisten geçti!

Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı devam meclis toplantısı gerçekleştirildi. Gündemin 13. maddesinde Konyaaltı İlçesi Muhasara Bölgesi'nde hazırlanan nazım imar planı Boğaçayı Projesi'ni de içerisine alan 1/25 binlik plan oyçokluğuyla geçti.

Boğaçayı projesi masaya yatırıldı!

Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olan Boğaçayı Projesi, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, bilim adamları, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve proje üzerinde çalışma yapan uzmanların katıldığı toplantıda masaya yatırıldı

Antalya Boğaçayı Projesi imara açılmamalı!

Van depremiyle ilgili 8 yıl önceden yaptığı bilimsel öngörüleri halkı çıkan ünlü jeoloji uzmanı Prof. Dr. İlyas Yılmazer Antalya Boğaçayı Projesi konusunda çok önemli uyarılarda bulundu.

Antalya Boğaçayı Projesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan ve Türkiye'nin ikinci çılgın projesi olarak isimlendirilen Boğaçayı Projesi'nin birinci etap çalışmaları sona erdi.

Boğaçayı Projesi Antalya’nın çehresini değiştirecek!

TÜMSİAD’ın düzenlediği kahvaltıda işadamlarına hitabeden AK Parti Milletvekili Adayı Avukat Mustafa Köse, Hükümetin ve Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yatırımlarla Antalya’nın çehresinin değişeceğini söyledi.

Antalya Boğaçayı projesi 2016'da başlıyor!

Davetli olarak katıldığı Dostlar Meclisi’nde soruları yanıtlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Batı Çevreyolu’nun ilk etabının Haziran ayında açılacağını, Boğaçayı’nda ise inşaatın 2016’da başlayacağını müjdeledi

Dolarda boğa ayı geliyor! Yatırımcılar fırtınaya şimdiden hazır olsun! Kırmızı alarm...

Fed ve Hazine Bakanlığı kararlarına odaklanan piyasalar, dolarda boğa piyasası beklentisi ile pozisyon aldı. Dolar ne olacak? Yatırımcılar şimdiden hazır olun...

CarrefourSA’da rafları boşaltacak indirimler! 12 parça çay seti 89,99 TL’ye, tava seti 259,90 TL, ısıtıcı 429 TL’ye indi

CarrefourSA’da dev indirimlerin son gününün 1 Kasım olduğu öğrenildi. Buna göre, CarrefourSA’da 12 parça çay seti 89,99 TL’ye, tava seti 259,90 TL, ısıtıcı 429 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 31 Ekim 2023 fiyat listesi...

Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?

Uzun bir süredir düşüşte olan kripto para piyasasında olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! yaşanırken, boğa sezonunun başlayabileceği yorumları yapılıyor. İşte güncel kripto par fiyatları…

Boğaçay Özel Proje Alanı'nın yapılaşmaya açılmasına iptal kararı!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Boğaçay Özel Proje Alanı (ÖPA) olarak belirlenen bölgenin yapılaşmaya açılmasıyla ilgili geçtiğimiz yıl aldığı karar, mahkemece iptal edildi.

Antalya Muratpaşa'ya 2 yeni muhtarevi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Gebizli ve Zümrütova mahallelerine muhtarevi inşası için çalışmalar başlatıldı. 

Antalya Boğaçayı Projesi masaya yatırıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve Başkan Sözcüsü Dr. Cem Oğuz, Bilim Kurulu ile beraber Boğaçayı projesinde meydana gelen rüsubat birikimi ve buna bağlı olarak ortaya çıkan sorunları değerlendirdi.

A&A Tower projesi Nijerya'da yükseliyor!

Mimar Atilla İlhan tarafından tasarlanan A&A Tower projesi Nijerya'nın Lagos bölgesinde inşa edilecek. Proje mega şehrin nitelikli konut açığı sıkıntısını gidermeyi planlıyor.

Antalya Gazipaşa'daki Kahyalar Köprüsü restore ediliyor!

Antalya Gazipaşa'da beylikler dönemine ait olan ve yıllar önce sel sularından dolayı büyük hasar gören tarihi Kahyalar Köprüsü'nde restorasyon çalışmasına başlandı.

Antalya Gazipaşa için acele kamulaştırma kararı!

Antalya Gazipaşa Havaalanı pist uzunluğunun artırılması amacıyla bazı taşınmazlar için Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Iğdır Karaağaç 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Iğdır Karaağaç 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Iğdır Karaağaç 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Iğdır Karaağaç 2019  kura çekilişi ne zaman? TOKİ Iğdır Karaağaç 2019  başvuru şartları neler? İşte TOKİ Iğdır Karaağaç 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla​...

TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi ne zaman teslim edilecek? TOKİ İzmir Aliağa 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Aliağa 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ İzmir Aliağa 2019 kura tarih belli mi? İşte TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Silivri Alipaşa 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Silivri Alipaşa Pirimehmetpaşa 2019 projesi nerede? TOKİ Silivri Alipaşa 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Silivri Alipaşa 2019 başvuruları ne zaman?TOKİ Silivri Alipaşa 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Silivri 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Vatandaşın gönlünü fethedememişsek, tüm şehri yeniden imar etsek boşa!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin, "Bir vatandaşımızın kalbini kırmışsak, eğer onun gönlünü fethedememişsek, tüm şehri yeniden imar etsek boşa." dedi.

antalya boğaçayı projesi Haberi

antalya boğaçayı projesi

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı devam toplantısı Başkan Menderes Türel başkanlığında gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yaklaşan yerel seçimler öncesinde itibarsızlaştırma çalışmalarının başladığını belirtti. Türel, geçmişte Konyaaaltı Sahil Projesi’ne yönelik de itibarsızlaştırma çalışmaları yapıldığını belirterek, “Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Konyaaltı Belediye Başkan Adayı il başkanlığı döneminde sizin teşekkür ettiğiniz Boğaçayı projesi için “Ayranı yok içmeye projesi” diye basın toplantısı yaptı. Şimdi de Konyaaltı’na aday oldu” diye konuştu.

39 gündem maddesinin konuşulduğu Meclis toplantısında açıklamalar yapan Başkan Türel, Boğaçayı’ndaki Yat Limanı Projesinin İnşaat Mühendisleri Odası ile yapılan istişareler neticesinde Büyük Limanın mendireğinin oraya taşındığını belirtti. Bu sayede orada kamu kurumlarına ait olan ve halka kapalı olan bir alanın da halka açılacağını dile getiren Başkan Türel, “Halkçılığın en güzel...