25 / 04 / 2024

antalya defterdarlığı narenciye bahçesi

antalya defterdarlığı narenciye bahçesi

Antalya Defterdarlığı Kemer'de 5 bin metrekare alanlı arsayı satışa çıkardı.

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce kiralanan narenciye bahçesi meclis gündeminde!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından kiraya verilen narenciye bahçesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Serik'te 17.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Serik'te yer alan arsa Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsa için 17 milyon 866 bin TL bedel isteniyor.

Antalya Defterdarlığı'ndan 3.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Kepez İlçesi'ne bağlı Göksu Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 17 Mayıs'ta yapılacak..

Antalya Konyaaltı'nda 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü Konyaaltı'ndaki arsasını ihale ile satıyor. İhale 23 Şubat'ta gerçekleşecek..

Antalya Konyaaltı'da 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü Konyaaltı'ndaki 2 arsayı satıyor. Arsalar için toplam bedel 5.8 milyon TL olarak belirlendi..

Antalya Konyaaltı'nda 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. İmar durumu konut alanı olan gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 862 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Şerik'e yapılacak AVM imar planına aykırı mı?

Mülkiyeti Antalya Pamuk ve Narenciye Tanın Satış Kooperatifi Birliği'ne ait olan 2014 yılında ihale edilen 12.8 bin metrekarelik arsaya AVM ve rezidans yapılacaktı. Peki, son durum ne?

Antalya Soğuksu Pazarı hukuka aykırı mı?

Antalya Defterdarlığı'nın Büyükşehir Belediyesi’ne karşı açtığı dava da daha önceki plan tadilatlarının hukuka aykırı olduğu, Soğuksu Pazarı’nın mahkeme kararlarına aykırı olarak tesisi olunan işlemin hukuka aykırı olduğuna dair mahkeme kararı.

Antalya'daki tarım arazileri turizm alanına mı dönüştürüldü?

Antalya Ziraat Mühendisleri Başkanı Vahap Tuncer,"Güney Akdeniz turizm projesi ve Güney Antalya turizm projesi özellikle deniz kıyısındaki narenciye ve meyvelerin yetiştirilebildiği birinci sınıf bir tarım arazilerinin turizm alanlarına dönüştürüldü"dedi.

Kepez'de 2B toplantısı yapıldı!

2B arazilerinin satışı ile ilgili Antalya Defterdarlığının göndermeye başladığı tebligatların mahallelere gelmesiyle birlikte halkın tepkileri de başladı.

Antalya Defterdarlık eğitim tesisi satışı onaylandı!

Hazine adına kayıtlı üzerinde Antalya Defterdarlığı Eğitim Tesisi'nin yer aldı 1707 metre taşınmaz özelleştirme kapsamında 4 milyon 170 liraya satışı onaylandı. ÖİB'nin aldığı karar bugünkü resmi gazetede yayınlandı.

Hazine 56 taşınmazını satıyor!

Antalya Defterdarlığı'ndan yapılan açıklamada Hazine 56 taşınmazını satıyor. Antalya Defterdarlığı'ndan yapılan açıklamada Korkuteli ve Kumluca ilçelerindeki toplam 113 bin 516 metrekare hazine arazisi satışa çıkacak.

Antalya Defterdarlığı 32 adet hazine arazisini satışa çıkardı!

Antalya Defterdarlığından yapılan açıklamaya göre, Antalya Defterdarlığı, Alanya ve Korkuteli ilçelerinde bulunan 32 taşınmazı satışa çıkardı. Satışı yapılan taşınmaz mallar satış tarihini takip eden 5 yıl süre ile emlak vergisine de tabi tutulmuyor.

antalya defterdarlığı narenciye bahçesi Haberi

antalya defterdarlığı narenciye bahçesi

Tahmini bedeli 6 milyon 250 bin YTL ve geçici teminatı 1 milyon 250 bin YTL olan arsanın ihalesi 7 Eylül'de. Konaklama tesis alanı imarlı arsa 0.40 emsal. Yani 2 bin metrekare inşaat yapımına uygun. Arsa halen narenciye bahçesi olarak...