29 / 03 / 2024

antalya doğu garajı çağdaş kent müzesi

antalya doğu garajı çağdaş kent müzesi

Antalya Doğu Garajı’nda ortaya çıkan nekropol alana Çağdaş Kent Müzesi yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan projeyle, 8 bin 140 metrekarelik nekropol alanına açık müze, sanat galerisi ve küçük bir kent meydanı yapılacak...

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı.

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı'nda sona gelindi.

Doğu Garajı projesinde son durum ne?

'100 günlük icraat' basın toplantısında yer alan Doğu Garajı projesinin 3 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Antalya'da acele satış kararı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni dönemde satış furyasına başladı. Belediye tarafından Doğu Garajı dahil farklı bölgelerde çok sayıda arsa ve iş yeri satışa sunuldu.

Doğu Garajı’nda inşaat Şubat'ta bitiyor!

Müze konsepti ile kültür turizminin hizmetine sunulacak Doğu Garajı’nda inşaat çalışmaları Şubat'ta tamamlanacak. Müze konsepti ise Mart ayında hizmete açılacak.

Doğu Garajı Kültür Merkezi'nde 72 iş yeri satılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Doğu Garajı Kültür Merkezi'ndeki 72 iş yerinin satışı gündeme geldi.

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı’nda sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek olan Doğu Garajı Nekropol Alanı Projesi’nde sona gelindi.

Antalya Doğu Çevreyolu'nun 2'inci etabı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezindeki trafiği rahatlatmak amacıyla temeli atılan Antalya Doğu Çevreyolu'nda sona gelindi. 2. etabı tamamlanan projede 3. etap çalışmaları devam ediyor.

Antalya Doğu Garajı'ndaki 32 iş yeri ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi. Proje kapsamındaki 32 iş yeri, 19-20 Eylül tarihleri arasında ihaleye çıkıyor.

Doğu Garajı Kültür Merkezi projesinde kaba inşaat bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi’nde kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. 

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi kaba inşaatını tamamladığı Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde de kaplama işlemlerine başladı. 

antalya doğu garajı çağdaş kent müzesi Haberi

antalya doğu garajı çağdaş kent müzesi


Antalya Doğu Garajı’nda ortaya çıkan nekropol alana Çağdaş Kent Müzesi yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan projeyle, 8 bin 140 metrekarelik nekropol alanına açık müze, sanat galerisi ve küçük bir kent meydanı yapılacak.


Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre Doğu Garajı'nda nekropol alanı, dış etkenlerden korunması amacıyla yarı şeffaf yapı malzemeleriyle kapatılacak. Çağdaş Kent Müzesi konseptiyle düzenlenecek alanda, süreli ve sürekli sergiler, tarihle bütünlük teşkil ederek, teşhir, canlandırma ve bilgilendirme unsurları ile yer alacak. Kent turizmi ve ekonomisi açısından da önemli potansiyele sahip olan nekropol alanı Çağdaş Sanatlar Müzesi ile yeni ve eskinin sentezi olacak. Projenin ihale hazırlıkları sürüyor.



Pirsus...