16 / 04 / 2024

antalya kaş tüneli güzergah

antalya kaş tüneli güzergah

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Ak Parti Antalya 1'inci sıradan Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Antalya'nın batısına Türkiye'nin en büyük 2. tünelini inşa edeceklerini söyledi..

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Avrasya Tüneli’nden 6 yılda kaç araç geçti? Herkesin merak ettiği o rakam açıklandı!

İstanbul’un Avrupa ve Asya yakalarını denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli’nden 6 yılda geçen toplam araç sayısı açıklandı.

Hasankeyf-Gercüş Tüneli açıldı! Hasankeyf-Gercüş Tüneli kaç liraya mal oldu? 

Hasankeyf-Gercüş-Midyat arasındaki mesafeyi kısaltacak olan Hasankeyf-Gercüş Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzaktan bağlantı ile katılım gösterdiği törenle bugün açıldı. İşte Hasankeyf-Gercüş Tüneli ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya Kaş'ta 2+1, 3+1 konutlar ne kadar? 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Antalya 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Kaş projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Kaş 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Antalya Demirkapı Tüneli 2022'de açılacak!

Antalya'nın İbradı ilçesindeki Akdağ'da inşaatı devam eden Demirkapı Tüneli 2022'de hizmete açılacak. 5 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçişi sağlayacak 5 kilometrelik çift tüp şeklindeki Demirkapı Tüneli'nde, fiziki çalışmaların yüzde 80'i bitti. 

Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde!

Antalya-Burdur karayolu üzerine yapılması planlanan Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kaş'ta villa turizmi tartışması: İnşaatlar arttı!

Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Antalya Kaş kayıt dışı apart turizmine teslim oldu. Turizmciler "Böyle giderse geriye emlak ofisleriyle marketler kalır." dedi.

Çamyuva-Phaselis Tüneli'nin akıbeti meclis gündeminde!

Antalya'da bulunan Çamyuva-Phaselis Tüneli'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kaş'taki 7 kaçak yapı yıkıldı!

Antalya Kaş'ta yapı kayıt belgesi mevzuata aykırı alınan kaçak yapıların yıkım işlemleri yapıldı.

Milletvekillerinden Amanos Tüneli Projesi'ne destek!

İskenderun-Polateli Otoyolu Projesi kapsamında planlanan Amanos Tüneli Projesi'ne MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan'dan destek geldi.

Dolmabahçe-Levazım tüneli binaları mı çatlatıyor?

Maçka Parkı’nda ağaçların kesilmesine sebep olan Dolmabahçe-Levazım Tüneli inşaatının şimdi de altından geçtiği Nişantaşı’ndaki binaları çatlattığı iddia edildi.

Alacabel Tüneli 2019'da hizmete açılacak!

Antalya-Konya karayolu üzerinde yapım çalışmaları devam eden 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli, Toroslarda kış aylarında etkili olan tipi ve buzlanma nedeniyle yaşanan çileli yolculuğa son verecek.

Cankurtaran Tüneli ulaşıma açıldı!

Artvin'in Hopa ve Borçka ilçeleri arasında inşaatı tamamlanan Cankurtaran Tüneli'nin açılışını Ulaştırma Bakanı Arslan ile Gençlik ve Spor Bakanı Bak yaptı.

antalya kaş tüneli güzergah Haberi

antalya kaş tüneli güzergah

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Ak Parti Antalya 1'inci sıradan Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve diğer adaylarla birlikte tanıtım töreni için Demre'de vatandaşlarla buluştu.


Konuşmasında, özellikle; Finike, Demre ve Kaş ilçeleri arasında bulunan fazla sayıdaki viraj sorununu ele alan eski bakan Elvan, Finike ilçesinden Kalkan'a kadar 112 viraj olduğunu ve tüm bu virajların kaldırılacağını kaydetti.


Demre ve Kaş'ın en büyük sıkıntılarından birisinin ulaşım olduğuna dikkat çeken Elvan, bölgeye yapılacak olan viyadük ve tünellerle bu sorunu ortadan kaldıracaklarını söyledi. Elvan, ''Biz kısa sürede değerli kardeşlerim, Antalya'dan Kalkan'a kadar ulaşım sorununu bölünmüş yolla bitireceğiz. Bu projemizde tünel olacak, biraz kuzeyden geçeceğiz. Sahil şeridinden geçmeyeceğiz. Sadece bir tünelimizin uzunluğu 8...