26 / 04 / 2024

antalya kongre merkezleri

antalya kongre merkezleri

Uluslararası Kongre Organizatörleri'ne seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, beş yıl sonra Antalya’nın yeni kongre merkezleri, yeni marinalar ve spor merkezleri ile çok önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacağını belirtti.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Sur Yapı Antalya 'Altın Örümcek'ten ödül aldı!

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde bu yıl Sur Yapı Antalya Projesi, değerlendirildiği “Gayrimenkul ve Yaşam Merkezleri” kategorisinde ödüle layık görüldü. 

Antalya'da çöken tavan kalıbının altında kalan inşaat işçileri yaralandı!

Antalya Serik'te kongre ve kültür merkezi inşaatının çöken tavan kalıplarının altında kalması sonucunda yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi yükseliyor.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi'nin inşaatı devam ediyor.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Cornelia Hotels yeni kongre merkezine başlıyor!

İstanbul'da olduğu kadar kongre yatırımları Antalya'da da ön plana çıkıyor. Cornelia Hotels yeni bir kongre merkezi yapımına başlayacak.

Menderes Türel: Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırıyoruz!

ATSO Ödül Töreni’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırdıklarını söyledi.

Mall Of Antalya AVM ile Deepo Outlet Center AVM'nin değerleme raporu!

TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim A.Ş.'nin mülkiyetinde bulunan Deepo Outlet Center AVM ve Mall Of Antalya AVM Projesi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Antalya Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi tamamlandı!

Kepez Belediyesi tarafından yapılan içerisinde 2 bin kişilik çok amaçlı salonun olduğu Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nin iç tefrişat çalışmaları bitti.

EXPO 2016 Kulesi'nin tercihi Otis Türkiye asansörleri oldu!

‘EXPO 2016 Antalya Kongre ve Kültür Merkezi’ ile projenin simgesi olan 110 metre yüksekliğindeki EXPO 2016 Kulesi’nde, Otis Türkiye’nin asansör ve yürüyen merdivenleri kullanıldı.

Antalya Kongre Merkezi EXPO 2016'ya hazır!

EXPO 2016 ile Antalya’ya kazandırılan Antalya Kongre Merkezi, 5 bin kişi kapasiteli ana salonuyla şu anda Türkiye’nin en büyüğü. Merkezin kapasitesi ek alan ve binalarda 9 bin 500 kişiye yükseltilecek.

Türkiye'nin en büyük kongre merkezi Antalya'da inşa edildi!

Antalya'da 22 Nisan'da açılışı yapılacak Expo 2016 sergi alanında inşa edilen ve 6 bin 500 kişilik 12 salondan oluşan kongre merkezi, Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın en büyük üç merkezinden biri oldu.

antalya kongre merkezleri Haberi

antalya kongre merkezleri

Başkan Türel,  katılımcılara Antalya’da yeni kongreler düzenlemesini tavsiye etti.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Uluslararası Kongre Organizatörleri (ICCA)’nin 53. Genel Kurulu’na katıldı. Genel kurulda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, böyle önemli bir organizasyonda Antalya’da sizleri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Antalya 2 bine yakın konaklama tesisine, yarısı 5 yıldızlı olmak üzere yarım milyondan fazla turistik yatağına,  549 arkeolojik veya tarihi koruma alanına, 175 binin üzerinde toplantı koltuğuna sahiptir. Antalya 18 golf sahası, 100'den fazla futbol sahası, 207 mavi bayrağa sahip olan, turistik geceleme sayısı 70 milyonu aşan, son 10 yılda yabancı ziyaretçi sayısını 3 kat artırmış olan bir turizm merkezidir” dedi. 


ORGANİZASYON İÇİN ANTALYA’YI SEÇİN 

Başkan Türel, konuşmasında şunlara değindi: “Antalya'nın toplantı endüstrisi açısından tanıtılmasına imkân veren ICCA’ya...