19 / 04 / 2024

Antalya turizmi g20

Antalya turizmi g20

Dünya kongre turizmindeki payını arttıran Antalya'nın Belek bölgesi, G20 Liderler Zirvesi'ne hazırlanıyor. Belek'in yılda 5 milyon turist çektiğini açıklayan turizm sektörü temsilcileri, "Zirve Belek'in tanıtımına büyük katkı yapacak" dedi

Antalya'da arsa avcılarından akılalmaz tuzak! 

Antalya'da sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren iş insanı Tuncay Küçükyılmaz,  arsa avcıları tarafından tam dört kez dolandırıldı. Antalya’da bulunan piyasa değeri 50 ile 30 milyon TL'yi almak isteyen iş insanı dolandırıcılardan bir türlü kurtulamadı. 

Antalya Kaş'ta villa turizmi tartışması: İnşaatlar arttı!

Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Antalya Kaş kayıt dışı apart turizmine teslim oldu. Turizmciler "Böyle giderse geriye emlak ofisleriyle marketler kalır." dedi.

Antalya'da 41 yeni tesis açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte 41 tesisin açılışını yaparken Antalya’nın hem G20 hem de EXPO2016 ile Türkiye’nin öncü şehri olduğunun altını çizdi

Antalya Belek ve Kundu arası yeni yol yapılıyor!

G20 Zirvesi öncesi Antalya'nın iki turizm cenneti Kundu ve Belek'i 6.5 kilometrelik yeni bir yolla birbirine bağlayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kundu- EXP0 2016 arasında yeni bir yol daha açıyor.

Çinli yatırımcılar gözünü Antalya'ya dikti!

G20 zirvesi dünya liderlerini Türkiye’de bir araya getirmekle kalmadı küresel yatırımcıların ilgisini de Antalya’ya çekti.

G20 Zirvesi Antalya'daki konut talebini artıracak!

Zirve sırasında dünyada gözlerin Antalya'nın üzerinde olduğunu belirten Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanvekili Deniz Karataş, G20 Liderler Zirvesi sayesinde yabancıların Antalya'daki konut talebinin artacağını söyledi.

Antalya Expo Kulesi tersten inşa ediliyor!

Antalya, G20'nin ardından şimdi de 2016'da yapılacak Expo'ya hazırlanıyor. Expo 2016 Antalya'nın simgesi olacak Expo Kulesi'nin inşaatı ise geçtiğimiz ay başladı.

Yalçın Ata: G20 rüzgarı otelleri de yenilemeli!

Dünya liderlerinin G20 zirvesi kapsamında Antalya’da bir araya gelmesi hem kentin hem de Türkiye’nin tanıtımı açısından tarihi bir fırsat anlamı da taşıyor.

Antalya'ya G20 Zirvesi için 100 milyon liralık yatırım yapıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, "G20 Zirvesi için 100 milyon liralık yatırım yaptık. Bunun bize geri dönüşü yaklaşık 200 milyon euro olacak. Tarihin en büyük tanıtım fırsatını yaşadık" dedi.

G20 Liderler Zirvesi Antalya için tanıtım fırsatı olacak!

Dünyanın en güçlü ülkelerinin liderleri bugün Antalya'da buluşuyor. G20 Zirvesi Antalya için tarihi bir tanıtım fırsatı anlamı da taşıyor.

Konut fiyatlarına G20 dopingi!

Türkiye'nin ev sahipliğinde G20 Liderler Zirvesi'nin gerçekleştirildiği Antalya, emlak fiyatlarının en fazla arttığı il oldu. Yeni konut fiyatları, ekim ayında yüzde 0,73 arttı.

Türk Akımı siyasi belirsizlikten kurtuluyor!

Projenin ilgilileri 14 Kasım 2015’de Antalya’da G20 zirvesi öncesinde düzenlenecek. Avrasya Doğalgaz Projelerinde Jeopolitik Konular, Riskler ve Fırsatlar” başlıklı konferansta bir araya gelecek

TOKİ Antalya'da turizm çalışanlarını ev sahibi yapacak!

Antalya turizmi için deniz taşımacılığına yönelik projeleriyle kentin önemli bir çekim merkezine dönüştürülmesi konusundaki projelerini açıklayan Lütfı Elvan, turizm çalışanları için ev müjdesi verdi.

Antalya turizmi g20 Haberi

Antalya turizmi g20


Dünya kongre turizmindeki payını arttıran Antalya'nın Belek bölgesi, G20 Liderler Zirvesi'ne hazırlanıyor. Belek'in yılda 5 milyon turist çektiğini açıklayan turizm sektörü temsilcileri, "Zirve Belek'in tanıtımına büyük katkı yapacak. Özellikle golf turisti sayısının artması bekleniyor" dedi. 


Antalya dünya ekonomisinin yüzde 90'ını, dünya ticaretinin yüzde 80'ini ve dünya nüfusunun yüzde 66'sını temsil eden en büyük uluslararası platform olan G20'nin Liderler Zirvesi'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 1 Aralık'ta G20 dönem başkanlığı görevini üstlenen Türkiye, 2015'teki Liderler Zirvesi'ni 15-16 Kasım tarihlerinde Antalya'da düzenleyecek. 

Antalya zirvede, Türkiye, ABD, İngiltere, Rusya, Japonya, Kanada, Almanya, Fransa, İtalya, Avustralya, Brezilya, Arjantin, Hindistan, Çin, Endonezya, Meksika, Suudi Arabistan, Güney Afrika, Güney Kore ve Avrupa Birliği Komisyonu liderlerini ağırlayacak. 

Antalya'nın Belek bölgesinde ağırlanacak liderler için Dışişleri Bakanlığı yetkilileri başta olmak üzere tüm...