16 / 04 / 2024

antep otopark sorunu

antep otopark sorunu

Şehitkamil Belediye Meclisi ’nin dünkü oturumunda Gaziantep’in trafik sıkıntısı ve otopark sorunu bir kez daha gündeme geldi. Şehitkamil sakinleri bölgeye otopark inşa edilmesini talep ediyor

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Sitede ve apartmanlarda otopark hakkı nasıl belirlenir?

Sitede ve apartmanlarda yaşayanların en büyük sorunu otopark oluyor. Peki sitede ve apartmanlarda otopark hakkı nasıl belirlenir? İşte ayrıntılarla otopark sorunu...

Sitedeki otopark sorunu nasıl çözülür?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir sitede oturmaktayız. Sitenin otoparkı yok. Ancak 5 tane bloğun altında 3’er araçlık yer var. Blokların altı ortak otopark alanı mıdır? Diğer bloklar araçlarını bizim bloğun altına koyma hakkına sahipler midir?' sorusunu cevapladı.

Nuray-Okan Fenercioğlu çifti ev sahibiyle kriz yaşıyor!

Sosyetenin tanınan yüzlerinden Nuray-Okan Fenercioğlu çifti otopark sorunu nedeniyle Bebek’te bulunan dairelerinin ev sahibiyle kriz yaşıyor.

İstanbul'un otopark sorunu çözüldü mü?

Geçtiğimiz günlerde Avcılar'da yaşanan park kavgası ülke gündeminde oldukça ses getirmişti. Yaşanan olayların ardından İstanbul'un otopark sorunu yeniden tartışılan konu oldu. Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında İstanbul'un park sorununu kaleme aldı.  

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Tokat Turhal'da otopark sorunu çözüldü!

Tokat Turhal'da bölgesel kapalı pazar alanının otopark sorunu çözüldü. 150 araçlık ücretsiz otopark alanı vatandaşların hizmetine sunulacak.

Ankaralı servisçilerin otopark sorunu çözülüyor!

Ankara'daki servisçilere müjde geldi. Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa edilen Servis Park projesi, Altındağlı servisçilerin otopark sorunu çözecek.

Gebze'de yaşanan otopark sorunu ve çözümü mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşanan otopark problemine ve çözümü meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'un otopark sorunu masaya yatırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin “Sürdürülebilir Ulaşım Kongresi” kapsamında İstanbul'un otopark sorunu masaya yatırıldı.

Samsun'da kentsel dönüşüm başladı!

Mahalle halkının sorunların dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark sorunu çözdüğümüzde ilkadım İlçemiz nefes alacak’ dedi.

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapımına başlanan katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

antep otopark sorunu Haberi

antep otopark sorunu




Şehitkamil Belediye Meclisi’nin dünkü oturumunda Gaziantep’in trafik sıkıntısı ve otopark sorunu bir kez daha gündeme geldi. İ


CHP’li Sucu, “İpekyolu üzerine yapılacak bir hastane, sosyal donatılarını tamamlamazsa orada trafik aksamasına neden olur. Mimarlar odasının da bu konuda itirazı bulunmaktadır.”dedi.



Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının  ikinci oturumu Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu  başkanlığında yapıldı.



“Öncelik kamulaştırma yapılan hak sahiplerine”


Umut Mahallesinde kentsel dönüşümde hak sahiplerine kura öncesi konutlarının verilmesi meclis gündeminden oybirliği ile geçti. Kamulaştırma bedeli yerine hak sahiplerine konut verilmesini TOKİ’den talep edildiğini belirten Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Kentsel dönüşüme giren hak sahipleri kuraya tabi olmadan konutlarını alacaklar. TOKİ ile öyle anlaşmıştık. Kamulaştırma bedeli direkt TOKi’ye ödenecek. Bunun içinde meclis kararı gerekiyor.1673 konuttan hak sahiplerine konutları verilecek. Kalan konutları TOKİ açık arttırmaya...