27 / 04 / 2024

arkeon evleri yapı konut

arkeon evleri yapı konut

Yapı Konut'un gerçekleştirdiği Arkeon Evleri'nde kalan son 20 ev için iki yeni kampanyaya start verildi. Projede evler Nisan ayında teslim edilecek.

Bakan Özhaseki: 110 bin kişilik ordu ile 4 bin 133 köydeki tüm evleri yapıyoruz!

Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde 4 bin 133 köyde ev yaptıklarını belirterek 110 bin kişişil bir ordu ile çalıştıklarını belirtti.

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Ekşi ve Harun Emirhan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Arkeon Evleri’nde RE/MAX BETA sponsorluğunda yaza veda partisi yapıldı!

Tuzla Tepeören’de bulunan Arkeon Evleri’ndeki mülklerin satışı ve kiralanması konusunda uzman ofislerinden biri olan RE/MAX BETA ofisi, Gayrimenkul Danışmanı Nurgül Karaarslan’ın sponsorluğunda düzenlenen partiyle yaza veda etti.

Tosya'da yangınzedeler için yeni evler yapılacak!

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Özboyu köyünde 8 evin yanması sonucunda evlerini kaybeden köylüler için yangınzade evleri yapılıyor.

Hollanda'da 3 boyutlu baskı evleri yapılıyor!

Hollanda'nın Eindhoven kentinde dünyanın ilk 3 boyutlu (3D) yazıcıdan çıkma, beton ve aynı zamanda yaşanabilir evleri inşa ediliyor. 

Beykoz'da yaşlılar için dinlenme evleri yapıldı!

İstanbul Huzur ve Dinlenme Evleri Vakfı'nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Zeki Sayın 3 bin TL bedelle hizmet sağladıklarını söyledi. İşte detaylar...

Bostancı Deluxe satış ofisi!

Bostancı Deluxe Evleri Yapıen İnşaat imzasıyla İstanbul Bostancı'da hayata geçirildi. Projedeki konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Antalya'ya engelli yakınları için mola evleri geliyor!

Antalya'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Özel Çocuklar Bilim Sanat ve Spor Festivali etkinliği başladı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Türel, engelli yakını olan aileler için Mola Evleri yapılacağını söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yeni muhtar evleri yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerine hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yeni muhtar evleri hazırlatıyor.

Bursa Yenişehirli vatandaşların TOKİ talebi!

Bursa Yenişehir'de Bülent Hamdi Cingil başkanlığı döneminde 124 adet TOKİ Evleri yapılırken, bu sayede yüzlerce dar gelirli aile de ev sahibi oldu. Ancak bu yapılan bin 124 daireye rağmen Yenişehirli vatandaşların TOKİ'den yoğun talepleri var.

Siverek Belediyesi'nden yeni muhtar evleri!

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına halka daha iyi hizmet vermeleri amacıyla muhtar evleri yapımına devam ediliyor.

Ankara'daki parklara tarihi Ankara evleri yapıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kendi atölyelerinde üretilen malzemelerle, özgün mimariye bağlı kalarak, parklara tarihi Ankara evleri yapıyor. Peki tarihi Ankara evleri hangi parklara yapılacak?

Mevlana Evleri Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mevlana Evleri Yapı Anonim Şirketi, Muhammed Taha Gergerlioğlu Yönetim Kurulu Başkan ve Orhan Gezer Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

arkeon evleri yapı konut Haberi

arkeon evleri yapı konut

Yapı Konut'un yaşayanlarına, ideallerindeki yaşamı sunabilmek üzere Tuzla-Tepeören'de hayata geçirdiği ARKEON EVLERİ'nde Özel satış kampanyası ile 2 farklı ödeme alternatifi sunuluyor.

Dövize "0" Faiz: Yüzde 25 peşinat, kalan tutara Euro bazında 60 ay taksit "0" Faiz.

YTL ye "0" Faiz: Yüzde 25 sözleşme sırasında, yüzde 25 Nisan 2008'de, kalan tutara YTL bazında 36 ay taksit "0" Faiz

Ayrıca 240 aya varan cazip faizli ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Toplam 330 villanın bulunduğu projede  194 ile 310 metrekare arasındaki villaların fiyatı...