26 / 04 / 2024

Arnavutluk deprem

Arnavutluk deprem

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçen yıl yaşanan deprem sonrasında 500 konut inşa etme taahhüdünü hayata geçiren Türkiye’ye teşekkür etti. Ahmetaj, Kurbin Belediyesi’ne bağlı Laç bölgesinde 500 konutun inşasının devam ettiği alanda incelemeler yaptı. 

TOKİ Başkanı Ömer Bulut depremzedeler için sahaya indi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'un Arnavutluk ziyareti sırasında depremzedelere destek için futbol müsabakası düzenlendi. TOKİ Başkanı Ömer Bulut da oynadı...

Arnavutluk'ta 500 konut inşa etmeye başlıyoruz!

"Her İnsan Bir Dünya" temalı programda öğrencilerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Arnavutluk'ta 500 konut inşa etmeye başlıyoruz'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'ta 500 konut inşa edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arnavutluk'ta deprem oldu. Arnavutluk'a, inşallah Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, TOKİ olarak en uygun yerde ekiplerimiz çalışmalarını yapacak ve 500 konutu Türk kardeşleri olarak inşa etmiş olacağız" dedi...

Arnavutluk'ta depremzedeler güvenli binalara yerleşiyor!

Arnavutluk'ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremin ardından yaralar sarılıyor. Depremzedeler eşyalarıyla bölgede bulunan otellere veya daha güvenli binalara yerleşiyor.

Cumhurbaşkanı: Yıkılan binalarla alakalı Arnavutluk'un yanında olmalıyız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk'taki depreme ilişkin, "Yıkılan binalarla alakalı Arnavutluk'un yanında yer almamız gerektiğine inanıyorum ki bu özellikle İslam Kalkınma Teşkilatımızın da görevi olsa gerek" dedi...

Arnavutluk'taki depremde Türklerin kaldığı otel çöktü!

Arnavutluk'ta yaşanan şiddetli deprem nedeniyle 20 Türk'ün kaldığı bir otelin çöktüğü öğrenildi.

Arnavutluk Laç'taki deprem konutları teslim edildi!

Arnavutluk'un Laç şehrinde depremzedeler için hayata geçirilen konutların teslim töreni gerçekleştirildi.

Arnavutluk Laç'taki deprem konutları teslim töreni bugün yapılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'ta 2019'da meydana gelen deprem felaketinde evlerini kaybeden aileler için Türkiye tarafından Laç şehrinde inşa edilen konutların teslim törenine katılmak üzere şehre gitti.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının açılış töreni 17 Ocak'ta!

Arnavutluk'ta 2019'da yaşanan depremin mağdurları, Türkiye'nin desteğiyle Laç şehrinde yapılan konutlara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Arnavutluk ziyaretinin arifesinde kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem konutlarının teslimi yapıldı!

Arnavutluk'ta yaşanan 6.3 şiddetindeki depremde 17 bin kişi evlerini terk etmişti. Türkiye, Arnavutluk'ta yaşanan deprem sonrasında 522 adet deprem konutu inşa etti. Konutların teslimleri gerçekleştirildi.

Arnavutluk'taki deprem konutlarında son durum ne?

Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük, Arnavutluk'ta depremzedeler tarafından yapılan konutları inceledi.

Arnavutluk'ta 522 deprem konutu inşa ediliyor!

Ruçi ve Arnavutluk'un başkenti Tiran'da bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Mustafa Şentop, Arnavutluk'ta inşa edilen konutlar hakkında açıklamada bulundu. 

Arnavutluk'taki mağdur Türk işçiler sorunlarının çözülmesini bekliyor!

Arnavutluk'ta 2019 yılında yaşanan depremden sonra Avrupa Birliği (AB) fonlarıyla inşasına başlanan deprem konutlarıyla ilgili taşeronluk hizmeti veren Türk firmasının sahibi Y.F. dolandırıcılık iddiasıyla suçlanırken, bu firmanın Türkiye'den getirdiği 86 işçinin ise mağdur oldu.

Arnavutluk'taki deprem konutları Ağustos'ta tamam!

Arnavutluk’ta 2019'da yaşanan depremde evleri yıkılan depremzedeler için inşa edilecek 522 konutun ihalesini kazanan Albayrak İnşaat, kolları sıvayarak çalışmalara başladı. Törende konuşan Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, temel atma töreninde Albayrak İnşaat'a övgüler yağdırdı.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Arnavutluk'taki 160 deprem konut Mart'ta tamamlanacak!

Albayrak Şirketi Temsilcisi ve Proje Müdürü Servet Birgören yaptığı açıklamada Arnavutluk'taki 160 konutu Mart'ta bitirmeyi planladıklarını belirtti.

Türkiye’nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem konutlarında son durum ne?

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Türkiye tarafından inşa edilecek konut bölgesini ziyaret etti

Türkiye’nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem evleri bu yıl tamamlanacak!

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçen yıl yaşanan deprem sonrasında 500 konut inşa etme taahhüdünü hayata geçiren Türkiye’ye teşekkür etti. Ahmetaj, Kurbin Belediyesi’ne bağlı Laç bölgesinde 500 konutun inşasının devam ettiği alanda incelemeler yaptı. 

Arnavutluk'taki deprem evleri 2021'de tamam!

Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük, Arnavutluk'ta geçen yıl yaşanan deprem sonrasında inşa edilecek konutların devam eden çalışmalarını inceledi.

Arnavutluk deprem Haberi

Arnavutluk deprem

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçen yıl yaşanan deprem sonrasında 500 konut inşa etme taahhüdünühayata geçiren Türkiye’ye teşekkür etti. Ahmetaj, Kurbin Belediyesi’ne bağlı Laç bölgesinde 500 konutun inşasının devam ettiği alanda incelemeler yaptı. 

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj,’a Kurbin Belediye Başkanı Majlinda Cara ve inşaat çalışmalarında bulunan Albayrak şirketi temsilcileri eşlik etti. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; yetkililerden bilgi alan Ahmetaj, bölge halkı için önemli bir gün olduğunu vurgulayarak, “Bir sene içinde vatandaşlara anahtarlarını teslim etmek üzere tekrar geleceğiz” dedi.

BİR YIL İÇİNDE BİTECEK

Bu kapsamda konutlar, kamuya açık alanlar, ticaret merkezi ve okul yapılacağı bilgisini paylaşan Ahmetaj, “Türk halkına, Türk hükümetine, şahsım ve Başbakan Edi Rama ile sürekli temas halinde olan (Türkiye Çevre ve) Şehircilik Bakanına tekrardan...