26 / 04 / 2024

Arnavutluk hastane projesi son durum

Arnavutluk hastane projesi son durum

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın geçen hafta Türkiye ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Arnavutluk'a sözünü verdiği hastanenin inşaat hazırlıkları son sürat devam ediyor...

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane açıldı!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, törende önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane hizmete açılıyor!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi bugün yapılacak törenle açılıyor. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak...

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arnavutluk'a hastane müjdesi!

Arnavutluk'a inşa edilecek olan hastaneyle beraber burada artık sıkıntı yaşanmayacağına değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'ta inşa edilecek olan hastaneyi çok önemsediklerini söyledi.

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Kayseri Bünyan'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Şehre, 75 yataklı modern bir hastane projesi kazandırılacak.

Üsküp Filip Vtori Özel Cerrahi Hastanesi açıldı!

Almanya merkezli Anahtar Teslim Hastane Projesi firması ACENDIS’in, 2015 yılında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çalışmalarına başladığı ve tıbbi cihaz donanımını sağladığı Filip Vtori Özel Cerrahi Hastanesi faaliyetlerine başladı.

Dünyanın en büyük camisi Arnavutluk'ta inşa edilecek!

Arnavutluk'un başkenti olan Tiran'ın merkezi için planlanan cami projesi burada ve dünyada yaşayan bütün müslümanları heyecanlandırdı.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü görücüye çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın özel şirket desteğiyle Bayraklı’da yapımına başladığı kampüs hastane projesi görücüye çıktı. Proje, 26 Ekim’de Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda incelenecek ve değerlendirmeye alınacak.

2017'ye kadar 18 şehir hastanesi hizmete girecek!

Kamu-özel sektör ortaklığı ile yapılan şehir hastanelerinin sayısı artıyor. 18 hastane için ihale süreci biterken, 30 bin yataklık şehir hastanelerinin 2017 sonunda devreye girmesi bekleniyor. 10 bin yatak kapasiteli hastane projesi de planlanıyor.

Kozan Hastane kavşağı, akıllı kavşak oluyor!

Kozan’da biri bulvar olmak üzere toplam 6 yolun birleştiği ve ilçenin en işlek kavşağı olan ‘Hastane Kavşağı’ akıllı kavşağa dönüştürülüyor. Öztürk, kavşak projesi için geri sayımın başladığını söyledi.

Arnavutluk hastane projesi son durum Haberi

Arnavutluk hastane projesi son durum

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın geçen hafta Türkiye ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Arnavutluk'a sözünü verdiği hastanenin inşaat hazırlıkları son sürat sürüyor.

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük, Arnavutluk Sağlık ve Sosyal Koruma Bakanı Ogerta Manastirliu, Sağlık Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Arif Çetin, hastanenin inşaatını yapacak YDA Group şirketinin temsilcisi Hüseyin Arslan ve diğer yetkililer, ülkenin güneybatısındaki Fier şehrinde inşa edilmesi hedeflenen hastane alanını ziyaret etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Rama, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, karşılarında 'büyük bir zorluk' bulunduğunu belirterek "Haftanın 7 günü 3 vardiya 1200 işçi çalıştırarak 3 ay içerisinde bölgesel hastaneyi inşa edecek Türk firması ile" notuyla ziyarete ilişkin görüntü paylaştı.

İnşaatı üstlenen şirketin yöneticilerine hitaben Rama, "Çok...