29 / 03 / 2024

arsa kredi koşulları

arsa kredi koşulları

Arsa satın almak isteyen kimselerin, bankalardan kullandıkları kredi arsa kredisi olarak karşımıza çıkıyor. Kredi koşulları her bankada değişkenlik gösteriyor. Peki, hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Şehir içi manevra kabiliyeti yüksek Citroen Ami'ye uygun kredi koşulları ile sahip olabilirsiniz

Citroen Ami'ye 75.000 TL kredi için 1 yıl vade ve %1,99 faiz oranları ile sahip olabilirsiniz. Uygun kredi koşullarını değerlendirmek isteyen vatandaşlar detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizden yararlanabilirsiniz.

Fed'in politikası kredi ve para piyasası koşullarına bağlı!

Fed'in, politika faizini sabit tutması ve Temmuz'da 25 baz puanlık artışa gitmesi beklenirken, kredi ve para piyasası koşullarındaki sıkılaşmanın boyutunun Banka'nın bundan sonraki politikalarını etkileyebileceği de belirtiliyor.

Şık ve sportif tasarımı ile Volkswagen Taigo uygun kredi koşulları ile bayilerde sizi bekliyor

Volkswagen Taigo sahibi olmak için, 6 aylık vadelerde 2,39%, 12 aylık vadelerde 2,59% ve 13 ila 24 ay vadelerde 2,79% faiz seviyeleri ile bayilerde uygun kredi koşullarını değerlendirebilirsiniz. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi.

Konut kredisi başvuru koşulları 2020!

Bankalarda kredi faizlerinin düşmesiyle birikimi olmayan fakat konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredilerine yöneldi. Vatandaşlar konut kredisi nasıl çekilir sorusunun cevabını arıyor.  Peki konut kredisi nasıl alınır? Başvuru koşulları neler?

Yapı Kredi konut kredisi koşulları neler?

Yapı Kredi Bankası'nın hafta başında gerçekleştirdiği dev indirim sonrasında konut kredisi faiz oranları ikinci el konutlar için en düşük seviyeye ulaştı. Bankanın konut kredisi koşulları neler?

Bankaların konut kredisi koşulları esnedi!

Bankaların 2020 yılının ilk çeyreğine ilişkin değerlendirmeler ile aynı yılın ikinci çeyreğinde ilişkin beklentilerini içeren Banka Kredileri Eğilim Anket sonuçları açıkladı. Taşıt ve konut kredisinde koşullar aynı kalırken bireysel kredi koşullarının gevşediği bildirdi.

Huzurlu Marmara Evleri ödeme koşulları!

Huzurlu Marmara Evleri ödeme koşulları kapsamında peşinat vermeden konut bedelinin tamamı için kredi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Prime Palace Beylikdüzü ödeme koşulları!

Prime Palace Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında nakitte yüzde 10 indirim yapılıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projenin toplam arsa alanı 5 bin metrekare olarak belirtiliyor.

Moment İstanbul Kartal ödeme koşulları!

Moment İstanbul Kartal ödeme koşulları kapsamında yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Arsa alanı 10 bin 157 metrekareden oluşan proje AC Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Sultangazi TEM Point ödeme koşulları!

Sultangazi TEM Point ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Arsa alanı 73 bin 409 metrekareden oluşan projede 5 konut, 1 hastane ve 1 otel bloğu yer alıyor.

Vadistanbul Park ödeme koşulları!

Toplam 120 bin metrekare arsa alanına yayılan proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı imzasıyla yer alıyor. Vadistanbul Park ödeme koşulları kapsamında 120 ay taksitlendirme sağlanıyor.

Kiptaş Çatalca Toplu Konutları ödeme koşulları!

Kiptaş Çatalca Toplu Konutları ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. 2 bin 138 tane daireden oluşan proje 24 ay sonra teslim edilecek.

Çatalca Konutları Kiptaş başvuru koşulları 2016!

6 katlı 180 bloktan oluşan Çatalca Kiptaş Konutları için banka kredisi veya Kiptaş bünyesinde kredi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. İşte Çatalca Konutları Kiptaş başvuru koşulları 2016...

arsa kredi koşulları Haberi

arsa kredi koşulları

Hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Arsa kredisi, arsa satın almak isteyen kimselerin, bankalardan kullandıkları kredi oluyor. Arsa kredisinin koşulları ve başvuru şartları bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Peki hangi bankalar arsa kredisi veriyor?


Yukarıda da bahsettiğimiz gibi kredi için arsanın ve kredi kullanacak kişinin bazı koşullara uygun olması gerekiyor. Arsa kredisi vadeleri kimi bankalarda 36 aya kadarken; bazı bankalarda ise, 120 aya kadar çıkabiliyor. 


Kredi miktarı ise, arsa değerinin yüzde 50'sine; bazı bankalarda sie 60'ına kadar çıkabiliyor.


Arsa kredisi veren bankalar:

-Ziraat Bankası

36 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Satın alacağınız arsanın ekspertiz değerinin en fazla %50'si kadar kredi kullanabilirsiniz

Alınacak olan arsa belediye sınırları içerisinde ve imarlı olmalıdır.

Krediye konu arsa üzerine ipotek tesis edilerek kullandırılır ve ayrıca bir kefil alınır.

Şubece gerekli görülmesi hâlinde ek teminat istenebilir.

Kredi vadesi...