23 / 04 / 2024

aşçıoğlı ingiliz ortaklığı

aşçıoğlı ingiliz ortaklığı

Antalya ve Bodrum'da villa yapacaklarını söyleyen Aşçıoğlu İnşaat'ın patronu Yaşar Aşçıoğlu, Bodrum'da inşaatı devam eden alışveriş merkezini İngilizlerle ortak yapabileceklerini belirtiyor.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi resmen başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde 574 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ashokkumar R. Vaghela ve Ronakkumar Patel ortaklığında kuruldu.

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Aşçıoğlu Avrupa'ya açılıyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, firmanın yatırımlarından ve projelerinden bahsetti. Sektöre ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aşçıoğlu, Londra, Almanya ve Romanya'da proje üreteceklerini açıkladı.

Aşçıoğlu'ndan 3 yeni proje geliyor!

İnşaat sektörünün başarılı firmalarından Aşçıoğlu, İstanbul'da 2, Muğla'da 1 yeni proje hazırlığında. Şirket projelere önümüzdeki yıl başlayacak...

Hayri Uğur'a oğlundan gayrimenkul davası!

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hayri Uğur'a oğlu Anıl Uğur tarafından dava açıldı. Anıl Uğur, babasının kendi üstüne kayıtlı 5 gayrimenkulünü haberi yokken sattığını iddia etti.

Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı Seyrantepe'de proje yapacak!

OYAK'ın 22 bin 444 metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsasının ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı...

OYAK Seyrantepe ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı!

OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki arsa ihalesini 825 milyon TL bedelle Aşçıoğlu – Yılsan Holding kazandı...

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Aşçıoğlu'ndan Bodrum'da AVM geliyor!

Aşçıoğlu Muğla İli, Bodrum İlçesi'nde Alışveriş Merkezi projesi hayata geçirecek. Aşçıoğlu Bodrum AVM projesine 2019 yılında başlayacak. 

aşçıoğlı ingiliz ortaklığı Haberi

aşçıoğlı ingiliz ortaklığı

 

Ataköy'de 25 milyon dolarlık bir projeye start vermeye hazırlanan Aşçıoğlu, Kasımpaşa'da hipermaket yapacak... Aşçıoğlu, üst gelir grubuna yaptığı lüks rezidanslarla adını duyuran bir inşaat firması... İstanbul'da halihazırda inşaatı devam eden Selenium Twins, Selenium Panorama ve Selenium City adlı projeleri var. Firma bir yanda da Bodrum'da havaalanına 1 km uzaklıkta bulunan alışveriş merkezi yapıyor. Gündemde ise yeni yatırımlar var.

Bu yıl sonunda başlayacak projelerden biri Selenium Ataköy... Toplam 20 dönüm üzerinde rezidans şeklinde...