18 / 04 / 2024

ataç inşaat adres

ataç inşaat adres

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Ataç İnşaat iletişim ve de adres bilgilerini sitede yayınladı.

Ataç İnşaat 14 Ağustos'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama'da Ataç İnşaat'ın 14 Ağustos 2013 Çarşamba günü saat 10.00'da genel kurul toplantısı yapacağını duyurdu...

Mustafa Deniz Ak geçici olarak Ataç İnşaat Yönetim Kurulu'nda!

Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Ataman istifa etti. Yerine geçici olarak Mustafa Deniz Ak geçti...

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Hafele inşaat sektöründe atağa geçti!

Mutfak, banyo, vestiyer, gardırop ve kapılara özel aksesuar ve donanım üreticisi olan Hafele, inşaat sektöründe atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut satışlarının artırılması planlanıyor.

İnşaat firmaları Mudanya'da atağa geçecek!

A Gazete yazarı Can Ceperli bugünkü yazısında Bursa'da gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Ceperli, Mudanya'da inşaat firmalarının atağa geçeceğini açıkladı.

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

İstek İnşaat'tan Ataşehir'e 166 konut geliyor!

İstek İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de 166 konut inşa ediyor. İki ayrı proje için inşaat çalışmalarına devam eden firma projeleri 2018 yılında teslim edecek.

Ataşehir Belediyesi, 6 ay içinde inşaat ruhsatı verecek!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Yenisahra ve Barbaros mahallerinin 1/1000'lik imar planlarıyla ilgili yaptığı bilgilendirme toplatısında, Haziran 2017 itibariyle vatandaşların inşaat ruhsatını vermeyi planladıklarını söyledi.

TOKİ Ataşehir çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Ataşehir'de Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası ve çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta yapılacak.

Aktifhan İnşaat Nestiva Ataşehir teslim tarihi!

Aktifhan İnşaat Nestiva Ataşehir projesinde daire satışları Temmuz ayında başlayacak. Esatpaşa İmar İskan Blokları'nın yerine yapılan Nestiva Ataşehir'in inşaatı başladı...

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

ataç inşaat adres Haberi

ataç inşaat adres

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


Antalya Organize Sanayi Bölgesi 1. Kısım Atatürk Bulvarı No:24  Döşemealtı /ANTALYA TÜRKİYE

Tel : 0242 258 10 10   Faks: 0242 258 10 20


İrtibat Bürosu: Fevzi Çakmak Caddesi Gençlik Mahallesi Talya Apt. 67/C  Muratpaşa /ANTALYA TÜRKİYE

Tel: 0242 241 18 72 - 241 18 76  Faks: 0242 242 85...